Ya yine olursa :(

Böyle durumlar yoğun üzüntü, stres ya da korku durumlarında da olabiliyor. Bence çok geciktirmeden bi doktora görünün. Umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.

Böyle durumlar yoğun üzüntü, stres ya da korku durumlarında da olabiliyor. Bence çok geciktirmeden bi doktora görünün. Umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.

Stresten olabilir. Çok kafaya takan ve stresli biriyimdir her zaman. Ürolojiye gitsem iyi olacak galiba

komik anlatmissiniz...gecmis olsun

Teşükkür ederim ya. İnş. bir daha tekrarlanmaz. Ay bi komşumuzda çocuk askere gidene kadar yapıyodu altına hatta havalar sıcak die balkonda uyuyodu annesi hazırlarken gördüm yatağı koca muşamba seriyodu çarşafın altına. Askere gidince yaptımı bilemiyorum ama aklıma o geldi şimdi

Ben de gecen gün rüyamda tukuruyordum sabah kalktim ki yastiga tukuruyorum
Esime anlatip gulmustuk baya.
Ama cis olayi baska konu sahibi doktora görün yine de.

şöyle wcye sıkıştığın için rüyana giriyorda olabilir benim sık sık başıma gelir günlük sıvı alımım çok uyanamazsam wcye mutlaka rüyamda yaptığımı görürüm bir uyanırım acayip sıkışıklık var zor tutma aşamasını düşün bir kaç kere de kaçırdım doğrulmaya çalışırken eşimle güldük tabi bir kaç damla çok değildi tabi kafan rahat edecekse drye git

Doktora gidin idrar yolu enfeksiyonu olunca oluyor o

Evet onu bende duydum. Bu aralarda enfeksiyon var gibi. Ya o kadar temizliğime dikkat etmeme rağmen çok sıvı tüketmeme rağmen. Neden sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum anlamış değilim.

Hatta enfeksiyon baya çok olunca oluyor arkadaşımda oldu başka da hiç belirti yoktu meğer ohooo değerleri almış gitmiş

ben de gece ne zaman sıkışsam rüyamda tuvalet arayıp bulamıyorum, bir gün bulup altıma işicem ama ne zaman bilmem
ben sık tekrarlamıyorsa organik bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama tekrarlarsa mutlaka kontrollerinzi yaptırın.

Benimde başına geldi bende misafirlikte kötüydü baya ama o bilinç altı ile ilgili ben o gün televizyonda filmde görmüştüm banada oldu yani normal bu kadar takma bence

Cok normal boyle seyler
Sureklı altınıza kacırmadıgınız surece sorun yok

2ay önce falandı kendimi havuza atlamış sular falan gördüm bi kalktim ki şarıl şarıl yapmışım bide evliyim eşimi kaldırdım birlikte yatak çarşafini değiştik yani evli de olsan birşey olmaz rüyaya kaptırmışsindir olağan birşey bence

Anlatinca guluyoruz ama zor bir durum ,hastaliktandir heralde Allah sifa versin insaAllah tekrar olmaz

Geçmiş olsun mu diyeyim ne denir bilemedim. Tamamen aynısını o kadar çok arkadaşımdan duydum ki. Uroloji bölümünde idrar kaçırma poliklinikleri oluyor. Ihmal etmeyin bence mutlaka görünün. Kegel egzersizleri var, onları yapın. Normal zamanlarda oksururken hapsururken kaçırma oluyor mu bunlar da önemli.
Hayatımda hic idrar kaçırma sorunu yaşamamış olmama rağmen, hamileyim su an ve istifra ederken cok az kacirabiliyorum. Yani nisanlisiniz, ilerde bebek düşünürsünüz. Şimdiden bi baktirin doktora, iciniz rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…