Kızlaaarr :I
Gece rüyamda tuvaletimi yaptığımı gördüm şır şır ne güzelde yapıyorum ama. Sonra bi kalktım altıma yapıyorum Allahtan erken uyandım kalktığımda yeni yapmaya başlamıştım. Zor tuvalete attım kendimi. Ya 2. defadır başıma geliyor. Ay nişanlıyımda. Evlendiğimde kocamın üzerine işemesem iyi :I Sizin başınıza böyle bişi geldimi napsam ki. Akşam belirli bir saatten sonra sıvı alımını mı keseyim çocuk gibi.. Bilemedim
Böyle durumlar yoğun üzüntü, stres ya da korku durumlarında da olabiliyor. Bence çok geciktirmeden bi doktora görünün. Umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.
komik anlatmissiniz...gecmis olsun
şöyle wcye sıkıştığın için rüyana giriyorda olabilir benim sık sık başıma gelir günlük sıvı alımım çok uyanamazsam wcye mutlaka rüyamda yaptığımı görürüm bir uyanırım acayip sıkışıklık var zor tutma aşamasını düşün bir kaç kere de kaçırdım doğrulmaya çalışırken eşimle güldük tabi bir kaç damla çok değildiKızlaaarr :I
Gece rüyamda tuvaletimi yaptığımı gördüm şır şır ne güzelde yapıyorum ama. Sonra bi kalktım altıma yapıyorum Allahtan erken uyandım kalktığımda yeni yapmaya başlamıştım. Zor tuvalete attım kendimi. Ya 2. defadır başıma geliyor. Ay nişanlıyımda. Evlendiğimde kocamın üzerine işemesem iyi :I Sizin başınıza böyle bişi geldimi napsam ki. Akşam belirli bir saatten sonra sıvı alımını mı keseyim çocuk gibi.. Bilemedim
Bir kere benim de oldu.
Evlenince yaparsan eğer kalk sessizce üstünü değiş eşini işediğin yere itekle ve çabuk kalk her yere işemişssin diye üste çık
Doktora gidin idrar yolu enfeksiyonu olunca oluyor o
Teşükkür ederim ya. İnş. bir daha tekrarlanmaz. Ay bi komşumuzda çocuk askere gidene kadar yapıyodu altına hatta havalar sıcak die balkonda uyuyodu annesi hazırlarken gördüm yatağı koca muşamba seriyodu çarşafın altına. Askere gidince yaptımı bilemiyorum ama aklıma o geldi şimdi
Tatlım direk doktora git muhtemelen ters giden birşeyler var sende vakti geçmeden tedbirini alay zaten ortaokulun sonuna kadar altıma yapardım.Korkulu rüyam resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?