Arkadaşlar bi akıl verin ne olur...
Ovulasyon testi aldım bu ay.Eczanelerde testi bulamadığım için zaten 1 gün geç yapmaya başladım.adet sürem 29 yada 30 gün.13.gün testi yapmaya başladım.14.gün idrarımı 2 saat tuttum ama sonra unutup tuvalete gittim.sonrada testi yapmak için 30 dk kadar daha bekledim ve testi yaptım(ama az idrarla).çok çok silik ikinci çizgi çıktı.15.ve 16.günlerde yaptım ama onlarda 2.çizgi hiç çıkmadı.bugün 17.gün.son testi yapcam.hesaplayıcılara göre 16.gün olması gerekiyor.acaba 15.günde az idrarla olduğu için çıkmamış olabilirmi?yada geç mi yumurtluyorum?3-4 ay öncede kullanmıştım ama yine tespit edememiştim.5 tane test çubuğu yetmemişti.oooffff yaaaa kafam karıştı.
Düşüncesi yada yorumu olan yazsın lütfen.
canım otomotik hesaplayıcılara göre başlamıştım bende ovl. testim yetmedi sonra ucuz olanlardan int. sipariş verdim. onlarla devam ettim ve geç yumurtladığımı farkettim. neyse geçen ay değerlendiremedik ama bu ay elimde testimde fazla bugünden itibaren başlıyorum tekrar. ama 4 saat kadar idrarını tutman gerek ben şuan son kahvemi içtimbu akşam başlıyorum. sende yılmadan dene bence. hayırlısı olsun.
Sağol hepimiz için hayırlısı olsun.Sen ne kadar zamandır istiyosun bebiş,belli bir sorun var mı?Ben 2,5 yıllık evliyim ve 8 aydır istiyoruz.Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim.Ondan sonra adet düzenimde bozuldu,hep gecikmeye başladı.O yüzden de tam yumurtlama zamanımı hesaplayamıyorum.
ağust/09 da 3 sene bitecek. ilk 4 ay korunmuştuk sonrasında istedik ama maalesef. klomenler, iğneler ,yumurta takibi ,1 olumsuz aşılama vs.. her ay yeni bir umut bekliyoruz. inş. rabbim ellerimizi boş çevirmeyecek. bende geçen ay başladım ovl.testine keşke daha önce öğrenseydim. bu klübün çok faydası oldu bilgilenmemizde.. arkadaşlardan allah razı olsun.. aynı zamanda bu ay bal+tarçın+çörekotu yapıyorum.. ve preseed kullanıyorum..
inş.işe yarar.. vakti zamanı geldiyse olacak. bu arada çörekotunun herşeye .ok faydası olduğunu öğrendim. hadislerde birle var hz.peygamberimiz ölümden başka herşeye faydası var demiş.. araştırdım inanamadım. inş. izede vesile olur bebek için..
Arkadaşlar bi akıl verin ne olur...
Ovulasyon testi aldım bu ay.Eczanelerde testi bulamadığım için zaten 1 gün geç yapmaya başladım.adet sürem 29 yada 30 gün.13.gün testi yapmaya başladım.14.gün idrarımı 2 saat tuttum ama sonra unutup tuvalete gittim.sonrada testi yapmak için 30 dk kadar daha bekledim ve testi yaptım(ama az idrarla).çok çok silik ikinci çizgi çıktı.15.ve 16.günlerde yaptım ama onlarda 2.çizgi hiç çıkmadı.bugün 17.gün.son testi yapcam.hesaplayıcılara göre 16.gün olması gerekiyor.acaba 15.günde az idrarla olduğu için çıkmamış olabilirmi?yada geç mi yumurtluyorum?3-4 ay öncede kullanmıştım ama yine tespit edememiştim.5 tane test çubuğu yetmemişti.oooffff yaaaa kafam karıştı.
Düşüncesi yada yorumu olan yazsın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?