- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
dünden beri nasıl sinirliyim anlatamam. ikimizde akşam iş çıkışı yemek yemek ıcın sözleştik. gideceğimiz yer eşimin arkadasının cafesi güzel bir avm de güzel bir mekan alısverıste yaparım dıye düşünmüştüm. nyse bu cafenin sahibi boşanmış bey ve sevgilisi var meğer sevgilisi ve onunda bir kız arkadaşı benım kocam oturup sohpet ediyorlarmış neyse buraya kadar gayet normal.. Ben geldim karşıdan gördüm kahkahalar havada uçusuyor ki benim eşim hiç sevmez bana hep sessız gül der . baktım beyfendı o diğer kız falan gayet lakayit gülmeler bırbırıne telefonda bırseyler göstermeler ...!!!
neyse ben yaklaştım eşim beni görünce bıraz toparlandı ben gelince ayağa kalktı işte benim güzel karım geldi dedi öptü .
maşallah dedim sesınız avm nin diğer başından duyuluyor hepsi bana baktı neyse ortam zaten soğuk başladı.. yemek falan yedik kalktık eve gelirken bana niye böyle davrandığımı sordu bende anlattım lakayit hareketler kahkaha atmalar ılk kez gördüğün bır kadın var karsında ki sen bana çok kızarsın boyle hareketlerıne dikkat et falan diye uyardım !! evet haklısın ama ben erkeğim sen kadınsın dıyınce flim bende koptu ağzıma geleni saydım , ya ınsan gönlümü almaya çalışır haklısın farketmedım falan der konu artık kıskançlıktan çıkmış kocamın sabit fikirlerine dönmüştü resmen. NEYSE cafenin sahibinin sevgilisinin bu akşam doğum günüymüş davet etmişler nedense kızlar bana değilde eşime söylemiş hayır dedım gitmeyeceğim ve sende gitmeyeceksin neden falan dedi istemiyorum dedim gerildim kızlardan hoşlanmadım marjinal tipler geldi sarıldı falan tamam gitmeyiz yarın başbaşa birşeyler yaparız dedi ama ..bilmiyorum yani mutlu olamadım,
çok değişti bırden bağrıdı zaten hassasım bu kıskançlık konusunda
daha anlayışlı olmalı. Benim yerimde hangi kadın olsa kızardı mazaraya emin olun ki abartmadım.

maşallah dedim sesınız avm nin diğer başından duyuluyor hepsi bana baktı neyse ortam zaten soğuk başladı.. yemek falan yedik kalktık eve gelirken bana niye böyle davrandığımı sordu bende anlattım lakayit hareketler kahkaha atmalar ılk kez gördüğün bır kadın var karsında ki sen bana çok kızarsın boyle hareketlerıne dikkat et falan diye uyardım !! evet haklısın ama ben erkeğim sen kadınsın dıyınce flim bende koptu ağzıma geleni saydım , ya ınsan gönlümü almaya çalışır haklısın farketmedım falan der konu artık kıskançlıktan çıkmış kocamın sabit fikirlerine dönmüştü resmen. NEYSE cafenin sahibinin sevgilisinin bu akşam doğum günüymüş davet etmişler nedense kızlar bana değilde eşime söylemiş hayır dedım gitmeyeceğim ve sende gitmeyeceksin neden falan dedi istemiyorum dedim gerildim kızlardan hoşlanmadım marjinal tipler geldi sarıldı falan tamam gitmeyiz yarın başbaşa birşeyler yaparız dedi ama ..bilmiyorum yani mutlu olamadım,
çok değişti bırden bağrıdı zaten hassasım bu kıskançlık konusunda