• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaa bu kocam varya...

Bu hayatta birilerine göre davranışlarımızı budamanın çok yanlış olduğunu anladım. Sizi kısıtlıyor ama kendisi maşallah Yıldo'ya taş çıkartmış kahkaha konusunda. Bu onun dikkatini çekiyor ki sizin yapmanızı istemiyor. Hayır yani anlamıyorum ya, ortamda bir konu vardır, komiktir ve gülersin, kahkaha atarsın belki. Bunda yanlış olan ne olabilir de sizi kısıtlıyor?:41: Siz iyi yapmışsınız. Ayrıca doğum günü davetini eşinize söylemeleri de ayrı dangalaklık. Böyle şeyler ilk evin hanımına söylenir.

Son düzenleme:
Bu hayatta birilerine göre davranışlarımızı budamanın çok yanlış olduğunu anladım. Sizi kısıtlıyor ama kendisi maşallah Yıldo'ya taş çıkartmış kahkaha konusunda. Bu onun dikkatini çekiyor ki sizin yapmanızı istemiyor. Hayır yani anlamıyorum ya, ortamda bir konu vardır, komiktir ve gülersin, kahkaha atarsın belki. Bunda yanlış olan ne olabilir de sizi kısıtlıyor?:41: Siz iyi yapmışsınız. Ayrıca doğum günü davetini eşinize söylemeleri de ayrı dangalaklık. Böyle şeyler ilk evin hanımına söylenir.

evet canım ya bırılerıne gore derken eşim sonucta o benım dediğimi yapmalı bende onun bırbırımızı uyarabılırız bunda sorun yok. ama bende istemediği seylerı sırf erkek dıye yaparım derse eğer karşısında sinirlenmiş öfke bombası karısını bulur.!:51:

ben erkeğim sen kadınsın diyen adam adamlığını bilip efendi gibi otursun o zaman böylelerinin ağzının üzerine çakıp dişlerini eline veresim geliyor.

Back
X