Nisanur kuaför orası galiba. :))Profil fotonuz dikkatimi cekti. Toplu dugun mu yaptiniz? :)
Kizlar eşim şehir dışında aradi beni ben de bisey tatisiyoduk taş kalplisin dedim ama o cok bozuldu bu kadar ciddiye alcak ne var ki anlamadim yaa sizce de abartmiyo mu ben de üstüne düşmycem ya mesaj attim ama tripli ben de sert ciktim biraz umrumda da degil bidaha mesaj atmiycam aramycam haksiz miyim
Sivri dilli olduğunuzu düşünüyorsa birazcık kendinizi frenlemeyi öğrenmeye çalışsanız sizler için daha iyi olmaz mı.. ?Ya biraz sivri dilliyim ona gore ama beni anlayamiyo o da ben ilgisiz kalinca hircinlasiyorum o da hala anlayamadi bunu bde ustune sehir disinda suanda moralim iki kat bozuk msjlastik beni yanliz brakyosun dedim o da sen de dilini tutmayi bilmiyosun dedi kizlar biz birbirimzden gttikce uzaklasp soguyo muyuz((((((((((
Konu neki siz boyle soylediniz.Kizlar eşim şehir dışında aradi beni ben de bisey tatisiyoduk taş kalplisin dedim ama o cok bozuldu bu kadar ciddiye alcak ne var ki anlamadim yaa sizce de abartmiyo mu ben de üstüne düşmycem ya mesaj attim ama tripli ben de sert ciktim biraz umrumda da degil bidaha mesaj atmiycam aramycam haksiz miyim
Profil fotonuz dikkatimi cekti. Toplu dugun mu yaptiniz? :)
Ya biraz sivri dilliyim ona gore ama beni anlayamiyo o da ben ilgisiz kalinca hircinlasiyorum o da hala anlayamadi bunu bde ustune sehir disinda suanda moralim iki kat bozuk msjlastik beni yanliz brakyosun dedim o da sen de dilini tutmayi bilmiyosun dedi kizlar biz birbirimzden gttikce uzaklasp soguyo muyuz((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?