Olay yerine böyle mi intikal ediyorsunuz :)))
Yoldaki bakışları tahmin edemiyorum :))))
Hadi avrupada kutlaniyor bu cadilar bayrami bunu anlarimda, anlamadigim neden bizim ulkemizdeki insanlar avrupaya ozeniyor ... Birakin onlar bize ozensin..
Eglence guzeldir ama ozenmek bilemedim.. kendi eglencemizi kendimiz yaratmaliyiz..Eğlencenin her türlüsü güzeldir, insanı deşarj eder. Tavsiye ederim, eğlenin. Nerde, nasıl,kiminle,ne için, ne bayramı olduğu önemli değil. Özenmeyeceğiz diye kasmanın alemi yok.
Eglence guzeldir ama ozenmek bilemedim.. kendi eglencemizi kendimiz yaratmaliyiz..
burda hristiyan insanlar yok mu sanıyorsunuz?Hadi avrupada kutlaniyor bu cadilar bayrami bunu anlarimda, anlamadigim neden bizim ulkemizdeki insanlar avrupaya ozeniyor ... Birakin onlar bize ozensin..
ay sorarsanız çok sevinirimmOhooo olmaz mı, 2007'den beri her sene görüyorum. Küçük bir yerdeyim şu an, buralarda yok ama ben kesin Bellatrix Lestrange olurdum
Kill Bill the bride bile olabilir.
Kedi kadın, black widow filan da olabilir.
harley quinn yazılmış zaten
Yunan mitolojisinden bir şeyler çıkabilir Medusa filan gibi.
Bunlar daha çok cosplay gibi oldu galiba ama Eskişehir'de bir arkadaşım var her yıl katılan, dur bi ona sorayım, cevap gelirse editlerim.
Konuyu nereden nereye tasidiniz.. konu cadi bayrami uzerine, siz din uzerine yorum yapiyorsunuz.. ben dinle ilgili bile konusmadim..burda hristiyan insanlar yok mu sanıyorsunuz?
cadılar bayramı hristiyanların inancında olan bi şey. özentilikle alakası yok yani.Konuyu nereden nereye tasidiniz.. konu cadi bayrami uzerine, siz din uzerine yorum yapiyorsunuz.. ben dinle ilgili bile konusmadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?