yaaaa burnumun üstü yassı gibi düz duruyoo .......

Canım anlıyorum seni. O görüntü çok sinir bozucu ama içini ferah tutmaya çalış çünkü ben de yaşadım gerçekten inceliyo. Şimdi revizyon olmam lazım malesef tekrar yaşicam o durumu. Ama eskisi kadar paniklemem heralde.

neden revizyon oluyosun canım şimdiki sorun ne burnundaki ..Allah yardımcımız olsun yaa çok zor

Nasıl oldun canım flasteri çıkarınca neler gördün bakalım umarım şu an çok iyisindir merak etme burnun daha çok şiş olduğu için istediğin gibi birşeyle karşılaşmaşsanda moralini bozma hemen....:)

yok canım henüz çıkarmadım bugun akşam çıkarıcam. zaten resimleri çekip sizlerede gösteririm en kısa zamanda çünkü tecrübelilerin yorumlarına ihtiyacım var .burnumun şişliğini başka türlü nasıl indirebilirim buz falan koysam acaba bu saatten sonra etkisi olurmu 1 hafta sonra işebaşlıcam en azından elime yüzüme bakılıyor olsun giderken :):):)

neden revizyon oluyosun canım şimdiki sorun ne burnundaki ..Allah yardımcımız olsun yaa çok zor

Teşekkür ederim cnm burnumda sorun çok. Ucuna fazla kıkırdak konmuş çıkıntı var ve hem o çıkıntı hem de burnumun ucu eğri. Kanatlara da fazla kıkırdak konmuş. Burun kemiğim tam olarak ortada değil ve burun kenarlarım biraz yayvan gbi. Burun çatımda ayrılma var. Burnumun sağ tarafı daha şiş duruyo çünkü simetrik yapılmamış... Hangi birini anlatsam bilemiyorum. Ama sen korkma senin burnunun geniş görünmesi böyle hatalar olacağı anlamına gelmez. Bu hatalar bende 4-5 ay sonra ortaya çıkmaya başladı.

Hem üst kaş arası hem de burun sırtı inanılmaz genişti. Dükkanlara falan giremedim uzun süre.
Kemik (yani burun sırtı ve kavisli kenarlar) ödem indikçe inceliyor. Ben de inceleceğine inanamamıştım ama inceldi. 1 ayda normale yakın bir görünüm aldı 4-5 ayda nerdeyse tamamen indi

canım benim 1 ay oldu şiş hala kalın yani .. 1 ayda bayaa indi demişsinde 1 ay sonrasında ne kadar daha iniyo :)?

bende yeni ameliyat oldum. 27 mayısta. yorumlarınızı okuyorumda sakinleşmeye çalışıyorum. sanırım kişinin kendisine en iyi gelicek olan zaman ve sabır burun ameliyatında. oda biraz zor oluyor:( sağlık açısından oldum kemik ve et vardı burnumda bunun yanında estetikte oldum. eğri, kemikli ve öne sarkık bir burnum vardı. bilmiyorum bir türlü alışamadım yeni halime. çok yayvan gibi burnum. şişliklerden dolayı mı bende ayırt edemiyorum. alçının çıktığı ilk günden itibaren mutsuzum. zamana bıraktım herşeyi. maddi anlamda ikinci bir ameliyatı düşünsem bile kaldıramam. güven konusuda aynı. bilmiyorum bakalım nolucak.

seviyorumseni şimdi fotoğraflarına baktımda bence çok şanslısın. burnun gerçekten çok güzel. birde birşey sorucam ameliyat sonrası gözlerimde bulanıklar başladı.uykudan uyanır uyanmaz geçişi olan bulanıklık. ama gün boyu devam ediyor buda beni biraz korkutuyor. sanırım bu gözlenim ilk bende olmuyordur. kontrole gittiğimde doktora danışıcam.

canım bence gereksiz stres yapma ben günlerce stres yaptım üzüldüm hepsi boşmuş .meğersem geçici bir durummuş o ..3 gün oldu işe başlayalı burnumda hala inanılmaz şiş olmasına ragmen çoğu kimse farketmedi bile .farkedenlerde okadar doğal ve güzel olmuşki eski burnunun şeklini hatırlamıyoruz diyolar.sende sabret kendini üzme ve zamanını bekle :):)
ama gözünde belirttiğin soruna gelince hiçbir bilgim yok canım doktoruna danış.

anneminde o kadar canını sıktımdı ama o kadar anlayışla beni motive etmeye çalışıyor ki güldüğünü göriyim biraz dünyanın sonu değil bence güzel ama bir daha olursun:)
evet bende işime başladım çoktan ve anormal bir durum yok ama biraz daha özen gösterebilirdi doktor diye düşünüyorum en azından beni böyle mutsuz etmemeliydi. öyle işte. gerçekten ameliyat olduğun doktorundan beklentilerin nasıldı bilemem ama yüzüne çok yakışmış:)

anneminde o kadar canını sıktımdı ama o kadar anlayışla beni motive etmeye çalışıyor ki güldüğünü göriyim biraz dünyanın sonu değil bence güzel ama bir daha olursun:)
evet bende işime başladım çoktan ve anormal bir durum yok ama biraz daha özen gösterebilirdi doktor diye düşünüyorum en azından beni böyle mutsuz etmemeliydi. öyle işte. gerçekten ameliyat olduğun doktorundan beklentilerin nasıldı bilemem ama yüzüne çok yakışmış:)

ameliyat olmadan önce doktoruma çok güvenmiştim ..bana istedigin her türlü burnu yapabilirim kendime okadar güveniyorum dedi bana .onun kendisine bu denli güvenmesi benimde ona güvenmemi sagladı .

bu arada resimlerimi kaldırmak zorunda kaldım bikaç güne yeniden eklerim yeni halini

Evet canım Gökhan beye bende mail attım ben aynı zamanda çene stetiği de olmak istiyorum kendisi çok güven veren ve mantıklı bir mail attı bende kendisine teşekkür ettim bakalım antalyaya bir gidebilsem kendisiyle mutlaka görüşeceğim. Diyeceğim başka doktorlar gibi değil bir tane doktorla görüştüm burada beni narsist olmakla suçladı istediklerimi anlattığımda böyle doktorlarda var tabiiki kendine güvenmek bence çok önemli ama sebepsiz yere değil Gökhan beyin nedeni ise karşımızda seviyorumseni burnun aslında neden güven duyduğunun en büyük kanıtı aynı zamanda....:)

Evet canım Gökhan beye bende mail attım ben aynı zamanda çene stetiği de olmak istiyorum kendisi çok güven veren ve mantıklı bir mail attı bende kendisine teşekkür ettim bakalım antalyaya bir gidebilsem kendisiyle mutlaka görüşeceğim. Diyeceğim başka doktorlar gibi değil bir tane doktorla görüştüm burada beni narsist olmakla suçladı istediklerimi anlattığımda böyle doktorlarda var tabiiki kendine güvenmek bence çok önemli ama sebepsiz yere değil Gökhan beyin nedeni ise karşımızda seviyorumseni burnun aslında neden güven duyduğunun en büyük kanıtı aynı zamanda....:)

saol canım ..işin aslı ben nazardan çok korkuyorum bu sebepten bi süreliğine resimlerimi kaldırdım iş yerimdede kaç gündür çeşitli yorumlar yapılıyor ama Allah a şükür kötü tek bir yorum duymadım . çene estetiği hakkında ne dedi canım kbb ci oldugu için onu yapamaz herhalde degilmi. bu arada başka bir arkadasımda kontrole gittigimde benimle gelip gökhan beyle görüşecek .Allah a şükürler olsunki doğru bir karar vermişim ve bu doktoru seçmişim.keza takıntı yaptıgım o ünlü doktora gitseydim sonunda cok mutsuz olacaktım çünkü tasarımı bi faciaydı :):):):):)

Canım mailimde her iki ameliyat içinde bir çok teknik olduğunu ve ancak beni görünce bana uygun olanı söyleyeceğini anlatmış bu arada çene ameliyatları kbbcilerin eğitimini aldığı ve yaptıkları bir ameliyat türü ben çenemin küçüklüğünden dolayı biraz daha belirginleştirmek için çene büyütme ameliyatı olmak istiyorum.....:) Bu arada nazar değer mi bilmem ama bizleri yeni resimlerinden de mahrum bırakma canım baktıkça içim açılıyor.....)Öpüyorum canım....:)

Canım en son fotolarını kaldırmıştın şimdiki durumun nedir yeni fotolarını görebilecek miyiz?

Canım en son fotolarını kaldırmıştın şimdiki durumun nedir yeni fotolarını görebilecek miyiz?

canım bir ayım dolsun çekeyim fotoları ..habire foto ekleyerek sizleride bıktırmayayım opuyorumnanaktan

hem 26 sında kontrolum var 1. ayım doldugu zaman gideyim ne kadarı ödem ne kadarı gercek burnum öğreneyim daha detaylı bilgi vereyim sana :1:

canım Allah a şükür burnumdan çok memnunum tek bir tane bile olumsuz yorum almadım çevremden.tabi daha sonrasında ne olur şekil ne kadar değişir bilemiyorum ama iyiki bu operasyonu oldum diyorum .ben dahil herkes çok cabuk alıştı burnuma yaa senin eski burnun nasıldıki diyorlar :):):)

Seviyorumseni sanırım bu gün kontrolün vardı son durum nasıl ne gibi gelişmeler var......:)Bizi yeni fotolarından da mahrum bırakmassan seviniriz şekerim.....:)

Back
X