yaaaa burnumun üstü yassı gibi düz duruyoo .......

Özelden mesaj atmışsın ay canım çok güldüm yaaaaa burdan da yazayım dedim vallahi billahi değilimmmmmm.....:)

doktorunuza sormadınızmı neden düz böle diye yada sonra düzelecekmi diye ya korkunç ağrı oluyo diyorlar sizdede öle çok ağrı oldumu?

doktorunuza sormadınızmı neden düz böle diye yada sonra düzelecekmi diye ya korkunç ağrı oluyo diyorlar sizdede öle çok ağrı oldumu?

kaydirigubbakcemile3 canım ben bu konuyu açalııı çokk zaman geçti burnum şuanda gayet iyi ..şekli düzeldi normal burun şeklini aldı :):):) hayır bende ağrı olmadı hiç ben aslında korkunç ağrı oluyor diyede duymadım canım ..belki bünyeye göre değişiyordur ama ameliyat olanların yazılarını okursan kimseden böyle bir şikayet duymayacaksın ..

dün 1. ay kontrolüme gittim burnumun durumu gayet iyiymiş ödemlerin gayet orantılı iniyor dedi doktorum .masajda önermedi bana .burun sırtımda ve ucunda şişliklerim varmış zamanla onlarda inicek burnunun şeklinin tam oturması için en az 3. ayımızı beklememiz lazım dedi ..en kısa zamanda yeni resimler eklicem kızlar yorumlarınız için...

ya kusura bakmayın merak ediyorsunuz fikir veriyor sizlere yeni resimler görmek biliyorum ama okadar yogunumki çekmeye fırsat bulamıyorum elimden geleni yapıcam bugun kılar :):):)

Arkadaşlar ben de ameliyat oldum. Ama burnumun üstü düz gibi duruyor. doktorum, zamanla düzelicek dedi ama ne kadar sürer ya canım sıkkın, moralim bozuk, nerdeyse pişman oldum dicem : (

bende yeni ameliyat oldum. 27 mayısta. yorumlarınızı okuyorumda sakinleşmeye çalışıyorum. sanırım kişinin kendisine en iyi gelicek olan zaman ve sabır burun ameliyatında. oda biraz zor oluyor:( sağlık açısından oldum kemik ve et vardı burnumda bunun yanında estetikte oldum. eğri, kemikli ve öne sarkık bir burnum vardı. bilmiyorum bir türlü alışamadım yeni halime. çok yayvan gibi burnum. şişliklerden dolayı mı bende ayırt edemiyorum. alçının çıktığı ilk günden itibaren mutsuzum. zamana bıraktım herşeyi. maddi anlamda ikinci bir ameliyatı düşünsem bile kaldıramam. güven konusuda aynı. bilmiyorum bakalım nolucak.

merhaba acaba şuan durumun nasıl=? benimde alçım çıktıktan sonra hatta bantlar çıktıktan sonra mutsuzum dışarı çıkamıyorm. kaşımın arasında kemik gibib işey var şiş halde yandan bakınca eğri dıuruyor burnum filan bana yardımcı olurmusun benimde 24.günüm ve burnum çok kalkık:(

valla bende açılınca kaşlarımın arasında bir şişlik vardı, ama doktorum her yeri şiş demişti. sonradan 2-3 hafta içinde iyice güzelleşti. sanırım sabretmek gerek

Back
X