Yabancı alışveriş yapılabilecek siteler hangileri??

bbsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
74
0
86
37
İstanbul
Benum ilgimi çekenler arasında urbanoutfitters ve nastygal var. Alışveriş yapan arkadaşlar var mı bu sitelerde ?

kesinlike ebay derim canım belki daha güzelleride vardır araştırmak lazım ama son 1 aydır sırf ebayden alışveriş yapıyorummm

ücretsiz kargoları var, ürünler de hem ucuz hem burada asla bulamayacağın şeyler: www.asos.com
ingiliz sitesi zaten bedenler falan da cuk diye oluyor :) tereddütte kalırsan bi beden küçük söyle derim ama.

Ben bu siyeyi biliyordum ama odeme şekli biraz gicik oldugu icin denemedim. Başka yokmu bu siteden başka? Ben şahsen ioffer.com'danda bir kere sipariş yapmışdim.

bu sitenin ödeme şekli nasıl ki?
Aralarında benim tek ödeye bileceğim şekil 'paypel' di ama o bile hoşuma gitmiyordu, çünkü önce bankamdan 2,4 gün süren bir zaman vardi, belki daha fasla sürüyor, sonra paypel üyeliğine girip ordan aktarıyorsun diye hatırlıyorum. Bu yüzden pek takılmadım. Ama küzenim ayakkabi almisdi yani, denedi..:)

Son düzenleyen: Moderatör:

çoook teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…