Ay kusura bakma da yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım. Sen hangi hakkı istiyorsun acaba? Nasıl kendini evli Türk kadını ile bir tutabiliyorsun? Sosyal Devletiz evet, kendi vatandaşımıza yardım ediyoruz, bu devletimizin önceliği evet, hatta ve hatta vatandaşımız olmayan ama bizimle yaşayan insanlara da yardım ediyoruz evet, ama bu sizin kendinizi vatandaş olan kadınlarla bir tutmanız anlamına gelmez. Vatandaşın belli hakları vardır, vatandaş olmayanın belli. Ayrıca sigortan varsa doğum sonrası analık izni kullanır, bu sürede maaşını da almaya devam edersin.
Ayrıca nedense yabancı olduğunuza falan inanmadım pek. Öyle bir kaç harf eksik yazınca, t leri d yapınca yabancı olunmuyor ne yazık ki.
Bunları da sizi kırmak adına söylemiyorum, yanlış anlamayın. Ama gerçekler böyle. Sizin şu anda geçici kimlik kartınız 99 ile başlıyorsa eğer, yapabileceğiniz en güzel şey sosyal hizmet merkezlerine gitmek, sosyal yardımlaşma vakfına başvurmak, büyük şehir belediyelerinden de gıda yardımı istemek. Bunun dışında bir yer yok sanırım. Ha olur da çok zor durumda kalırsanız eğer kadın konukevlerine de gidebilirsiniz.