Yabanci bir ,,Beyfendiyle`` Evlenirmiydiniz, Sizin icin Müslüman olsa eger?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhabaa, sorum buu....
Bir Alman (Yabanci) erkegiyle beyfendiyle evlenirmiydiniz? Kariyer sahibi, Hööt Höööt degil türk erkegi gibi, anlayisliii yardimciiii, sempatikk.... DEGER VEREN....
Ve sizin icin sünnet olup müslüman olan biriyle evlenirmiydiniz???

(benim komsum türk, ve alman bir beyfendiyle evlendi, türk erkeginden hicbir farki yok, hatta daha iyi, öyle sempatikkiii, imreniyoruz bazen onlara, türkce ögreniyor, geleneklerimizi biliyor, el öpmeye gidiyor, cok güzel yaaa)

evlenirdim. benim için müslüman olmasına da gerek yok. seviyorsam ,eğer ırkı,dini ,önemli olmaz, benim için..

kırmızıyla işaretlediğim özelliklerde bir kocaya sahibim.
hem de müslüman ve Türk; ne garip değil mi?

yapmayın arkadaşım, bu özelliğe sahip Türk erkekleri de var.
yani sırf bu özelliklerden dolayı illa yabancı olsun mu diyorsunuz?

neyse sorunuzun cevabına gelirsek;
herkesin dini de kendinedir, milleti de.
benim için mühim değil.
yani benim için illa ki sünnet olup müslüman olmasına gerek yok, insan olsun yeter.

kirmizi isaretlediginiz özellikler komsumun esinde vardaa o yüzden yazdim, cok iyi biri, türkden farki yok, allah herkese öle es nasip etsin, alman veya türk, INSAN OLSUN.

Evlenmezdim....yurtdisinda yasayan biri olarak bu tür evliliklerin cok kez hüsranla bittigne sahit oldum malesef...baslarda cok iyi gitsede bir yerde illaki alman almanligni türkde türklügnü belli ediyor..

Tabikide cok mutlu olanlarda vardir genellme yapmak haddim degil ama istatiklerdeki cogunluga bakarsak sonu olmayan evlilikler oluyor..

Ben de evlenirdim,hatta fazla dinine düşkün olanla evlenmektense müslüman olmayan biriyle evlenmeyi tercih ederim
Şimdi beni topa tutan tutsun,ama bu benim tercihimyasakkelime
Din,dil,ırk,mırk fasa fiso,
Yeter ki gönüller bir,fikirler hür olsunyerimseniben

Çok şanslı mıyız yoksa akıllı mı bilemem,sendeki modelden bende de var canımkaydirigubbakcemile5

ben komsumdan biliyorum, cokkkkk seviolar birbirilerini, damat bile el öpmeye gidiyor, iclerinde varsa OLUR

Benim için sünnet olup müslüman olmasına gerek yok,evlenirim.Dinden,ırktan daha fazla önem verdiğim şeyler var.Karakteri düzgün,doğru dürüst ,mutlu olacağım ,sevip sevildiğim bir ilişki olsun yeter ki

Son düzenleyen: Moderatör:

cok sasirdim dogrusu, moderenlesiyoruz hihoyyyt
mardinde ki olay gibi degil kan davasi bilmem neyyy.... GÖNÜLLER BIR OLSUN diyor artik herkes.... nekadar güzel....
INSAN OLSUN, komsumdada görüyorum zaten, karekteri mükemmel adamin, bir yanlisini saygisizligini görmedik, kendisini yetistirmiss biri...
hatta komsum beni bir mühendisle tanistiracakmis göya :) o adam beni beyenmisti dügünde, komsumun dügününde. o yüzden fikirlerinizi almak istedim :)a.s

Evlenirim tabiki.
Sevdiğim adamla evlenmektir zaten hayalim.
Din dil ırk vs. hiç fark etmez. Ben mutluysam ve mutlu ediyosam gerisi vız gelir tırız gider

evlenmezdim benim için değil Allah için müslüman olsun,mankenlerden hristiyan olanları gördük boşanınca müslümanlığa geçtiler sanki çocuk oyuncağı din değiştirmek içinden gelmeli bence..

baskaa yorum yapan yokmuuu

öncelikle benim için müslüman olmasın Allah için olsun bunun dışında evlenirdim herhalde

evlenmezdim ben müslümanda olsa evlenmezdim aşka bu kadar inanmıyorum çünkü akıl var mantık var..
okadar müslüman varken neden böyle bi karar

ailemde cok var böyle evlilik yapan..müslüman olmayanlarda var...
simdiye kadar evliliklerinde bi sorun yasamadilar ama yinede benim basima böyle bisey gelmis olsa epey bi düsünürdüm...

evlenirim elbette...
din değiştirmesine, müslüman olmasına gerek yok benim için...
dininden, dilinden, ırkından, renginden önemli olan şey birbirimize duyduğumuz aşksa ikimizde aşkı herşeyin üzerinde tutuyorsak başka şeye bakmam ben...
şartlarla seven bir insan değilim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…