Yabanci biriyle birlikte olmak

Ay cok sevindim kiz chori

Ben de yabanci kulturlere cok ilgili oldugum icin yabanci biriyle birliktelik bana hep daha cekici gelmistir. Becerebilen de var beceremeyen de. Ama bu tamamen aranizdaki kimyayla ilgili, tabi ki baska bir kulturun de zorluklari var ama karsilikli hosgoru ve sabirla asilamayacak seyler degil. Hadi hayirlisi bakalim

Bu arada tavsiyem hemen ciddiyiz moduna girmeyin, zaman neyin ne oldugunu gosterir zamanla iliskinizi oturtarak karar verirsiniz zaten. He bi de dil bilmiyosun diyenleri fazla takma, dil bu sonucta uzun surecli bir sey, su an zaten biliyorsun ki anlasabilmissiniz. O da zamanla oturur gayet de guzel anlasirsiniz diye dusunuyorum ben.

Roman yazmisim be

Vallahi ben Kosovalı bir çocukla çıkmıştım 5 ay kadar, o da müslümandı. Nasıl ayrılacağımı şaşırdım. Türkçesi çat pattı, benimde ingilizcem çok ileri değil, arnavutçam hiç yok espri yapmaya kalksam anlamazdı, tribimi anlamazdı, öfkemi tam olarak anlamazdı, o benim geleneklerimi anlamazdı, ben onun.. Üstelik uzak mesafeli de değil, yan yanaydık. Kıskançlığı da yoktu hiç mesala, o kadar rahattı ki utanmasa bana başka bir erkek daha ayarlayacaktı. Günün birinde de telefonumu yürüttü. Günlerce ara ara telefon yok, kuzenim arayıp ona telefon bulunamazsa polise haber vereceğiz, çip takılı nerde olduğunu bulabilirler diye keklemiş, bu da popom popom telefonu geri getirdi. Vallahi sonunda Türk erkeklerinin değerini anladım. Türk'ün Türk'ten başka dostu yokmuş, bizim erkeklerimizden daha iyi erkek de yokmuş onu anladım. Böyle de garip bir hikayem var işte

Tam olarak Türk kızı tribi diye birşey yok aslından. Tribi yabancı kızlardan daha çok yapan Türk kızları var En yakın arkadaşımın da yabancı bir sevgilisi var ve kız benden daha tripli ama gayet iyi anlaşıyorlar.
O konuyu da geçersek, eğlenceli oluyor gibi. Birbirinin kültürünü daha yakından tanımaya çalışıyorsun, öğrendikçe eğleniyorşum. Ama tabi ki aşk evrensel bir şey.Irkı, kültürü, geleneği yok. Gerçekten seviyorsanız bunları dert etmeye de gerek yok, yolunu bulacaktır zaten =)

Canım ben sizin çok sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, orta yolda buluşabilirsiniz anlaşmazlıklarda.

Gercekten mi ozaman desene bizim adımız çıkmış sadece
Yaa aynen katılıyorum sana canım bencede çok eğlenceli hergün yeni bişeyler öğrenicem ondan çok teşekkür ederim yorumun için

A a ! Queen Bee , o ne öyle be ay ne sinir bozucu bişey bide telefonunu yürütmüş
Benim ingilizcem fena değil iyi, anlasabiliyoru geliştirmeyede devam ediyorum ingilizcemi benim korkum şu aslında nekadar anlaşırsak anlaşalım kendi dilimizdeki gibi olmycak gibi

Bunu izlemelisin.
Bu kız bir amerikalıyla evli.
Burada çocuk annesinden istiyo kızı.
Çok tatlı olmuş.

Bence çok zor yabancı bir insanla evlilik.
Ama yapan yapıyor. Kısmet.

Canımmmm çok teşekkür ederim
Canım dil bilmediğimi nerden çıkardılar onu anlamadım ben , anadilim gibi değil tabiki suan ama rahat bişekilde anlaşabiliyorum sadece aksanı yüzünden zorlanıyorum oda aşılır ya ve zaten dilimi geliştirmek için çok çabalıyorum
Ay bende hep yabancı biri olsun istemiştim çok hoşuma gidiyo böyle kültür farklılıkları tek sıkıntım şu aslında ben nekadar ingilizce bilirsem biliyim kendimi anadilimdeki gibi ifade edemezmişim gibi
Bide şuan ciddiyiz modunda değiliz, ikimizde birbirimizi tanıma aşamasındayız olursa ileriye dönük bi ilişki olur olmazsa arkadas kalırız, sadece hoslanma var aramızda

Yaa annem de geçenlerde öylesine fal baktırmış, kadın kızın yabancıyla evlenecek demiş. İnş cnm yha dedim anneme Sevdiği Amerikalı bir arkadaşım var, direkt aklına o geldi
Dayım da bana hep sen yabancı bul, anca onlarla anlaşırsın sen der. Bilemedim artık nolacak

Ayy shot süper ya haha sen düşünmez misin peki, amerikada güzel memleket

Canım ingilizce anlaşıyoruz bi problem yok ama sanki anadilimizden başka bi dilde kendimizi tam ifade edemezmişiz gibime geliyo,ne biliyim...
yani tabiki ana diliniz gibi olmaz iyice düşün yaşayacağınız yeri yurdu kültürleriniz farklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…