Yabanci biriyle birlikte olmak

Ayy shot süper ya haha sen düşünmez misin peki, amerikada güzel memleket
Çocuk arkadaşım ya, hiç öyle bir durum olmadı
Benim yabancıyla olmaz gibi bir düşüncem yok, yani evlenmeye karar vereceğim kişinin kendisi önemli, Türk mü Amerikalı mı Fransız mı değil. Anlaşma konusunda problem yaşamam. Ha yaşamak istemeyeceğim ülkeler olur tabii ama onda da hayvansı cazibemi kullanıp adamı Türkiye'de kalmaya ikna ederim artık

yani tabiki ana diliniz gibi olmaz iyice düşün yaşayacağınız yeri yurdu kültürleriniz farklı olacak
Evet canım, şuan zaten somut bişey yok hoşlanıyoruz birbirimizden ve tanışma aşamaşındayız zamanla olursa olucak olmazsa olmycak, çok teşekkürler yorumun için

Ahahah, ay kız banada öğret o "hayvansı cazibe"ni belki benimde kullanmam gerekir
Ay çok tatlısın ya yerim haha

Erkek arkadasim yabanci, sizinki nereli ozel olacaksa mesa atabilir misiniz? Cok merak ettim :)

Ablacim bizim Türk Anadolu insanından bulamadinmi yav şimdi zor olur sizin is :)) hayırlısı olsun hakkınız da

Bu bende de oluyor. Yabancı sevgilim yok da arkadaşlarım var sürekli konuştuğum ama sana söyle şöyleyeyim 1 yıl önceki konuşmamla şimdiki kesinlikle aynı değil. Sana şimdi öyle gelse bile dili kullandıkça sen farketmesen de gelişir illa ki. Yeterince uğraşırsan anadilin gibi bile konuşabilirsin :) Macar bir arkadaşım türkçeyi asla öğrenemeyecekmişim gibi hissederdim diyordu ama şu an konuşmasını bir türkten asla ayırt edemezsin.

Ne bileyim kız ciddi middi yazınca

Olmuyor chorichori Ver bi alt duduş bile diyemezsin ingilizce, tam duduş anlamını vermez yani oyle dusun

ay ne bileyim ya hani bizim mizahımız bile çok farklı yav
ya bişey diyimmi benimde var öyle arkadaşlarım bikaç senedir burda olan türkçe çok zor bi dil ama şakır şakır konuşabiliyolar, adam siyahi mesela ama bildiğin mahalleden ahmet mehmet yani
zaten çok çalışıyorum ben e pratiğimide yapıyorum güzel bişekilde inşallah anadilim gibi olur yakında

Ablacim bizim Türk Anadolu insanından bulamadinmi yav şimdi zor olur sizin is :)) hayırlısı olsun hakkınız da
ahah valla onlar beni bulamadı bitürlü abla ya teşekkür ederim şuan tanıma aşamasındayız inşallah hayırlıysa olur

O aslında dilin zorluğuyla ilgili değil pek, yeteneğe ve pratiğe de bakıyor biraz :) Ben de bir zenci görmüştüm metrobüsün orda, arkamı dönmesem türk zannedicektim o derece iyi türkçe konuşuyordu

Senin sevdicek nereli

dimiii ya hemen kavramışlar, canım sana özelden yazıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…