- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
38 yaşında bir kadın, niye hala karisiyorki?normalde bende hiç dogru bulmuyorum ama yaş epey geçince, bari yanliz başına yaşlanmazsin derim, ve görmemezlikden gelirimFarklı bir millete ait oluşuArkadaşlarım da ben de dua ediyoruz ama içim acıyor çok zor
38 yaşında bir kadın, niye hala karisiyorki?normalde bende hiç dogru bulmuyorum ama yaş epey geçince, bari yanliz başına yaşlanmazsin derim, ve görmemezlikden gelirim
şaka maka bir yana, cok zor bir durum. Bence ablan ikna etmezsi için zamana hitiyaci var.
Hem korkma bir şey olmaz babana:)
damat bey sünnet ettirsenizde, dilide cat pat öğrensede baban kabul etmez.
bir gün kızının tek başında olduğunu görürse, belki kiyamaz.
Söz konusu babam olunca malesef bu basit kapris değil. Duygu sömürüsü yaparak işlerin daha da sarpa sarmasından korkuyorum.
Yurtdışında yaşamadık. Lakin babam savcılık yaptı. Müsteşar yardımcılığı zamanında çok fazla yurt dışına gitti. Milliyetçi olmasının yanı sıra karşılaştığı bir şeyler olmuş. Tarihle çok fazla ilgili olduğu için de tarihimizle bağlantılı bu takıntısı.
Aynı milleten olan insanlarda dahi sosyal- kültürel acıdan bircok uyuşmazlıklar görülürken babanızın millet ayrılığına bu kadar takılması garib.
Ablanızın evlenmek istediği kişinin müslüman olmaması daha büyük sorun olması gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?