Eğer din diye tutturmazsanız, dünyanın sizin kendi ırk, kültür, dininiz üzerine dönmediğini, binlerce ırk, dinden sadece bir tanesi olduğunu kavramışsanız sorun çıkmaz. Din, ırk gibi şeyler sizin hayatınızda önemli yer ediyorsa böyle bir ilişkiye başlamayın bile. Hem kendi hem de adamın hayrı için...
Avrupa erkekleri arasında Türk kadınları popülerdir. Ne kendi kadınları gibi sarışın-mavi gözlü yani sıradansınız ne de Zenci, Asyalı, Hintliler kadar egzotiksiniz. Ikisinin ortası - tam kıvamında.
Kendileri de genellikle esmer olan Italyan erkekleriyle de sorun yok. Cünkü Italyanlar Türk erkeklerinin aksine kendileri gibi esmer kadınlardan hoşlanıyor. Sarışın takıntıları yok. Afrikada bir ülkede her taraf ya zenci ya da sarışın Avrupalı doluyken Italyan birisi beni görür görmez gözleri fıldır taşı gibi oldu (beyaz tenli, koyu saçlı olduğumdan), o kalabalıkta yanıma geldi. Hastalığım ilerlemeden, görünüşüm değişmeden önce Türk görünümlü kadın olmanın kaymağını cok yedim yurt dışında... :) Okul yıllarında sadece bu yüzden erkekler konusunda şanslı kızlardandım... Türkiye'ye tatile gidiyorum bir bakan zar zor çıkıyor, çünkü Türkiye için çok sıradanım...
Bir cok yabancı erkek ile evlenen Türk kadını var yaşadığım yurt dışı ülkesinde ve komşu ülkelerinde.
Alman, Isvicreli, Zenci, Italyan, Ispanyol, Hintli, Hırvat yabancı damatlardan hangi milletten ararsanız var. Sevgili olanları saymıyorum bile.
Kocasının annesi tutucu bir Katolik olan bile var, ne KV geline karışıyor ne de gelin KV'ye. Hintli ile evlenenin sorunu Hinduların vejeteryan olmaları... :) Ama alışmış artık... Bir tanesi Zenci biri ile evli değil ama bir oğlanları var. Cocuk melez çok tatlı...
Sorunlar genelde iki insan arasındaki sorunlar oluyor. Karakterler uyuşmaz, vesayre... Kendi ırkınızdan evlenseniz de olacak sorunlar. Ispanyol ile evli olanlardan biri boşandı, sorun farklı kültür değildi ki zaten ikisi de burada doğup büyümüş. Kişilik olarak anlaşamadılar...