Yabancı damat

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Arkadaşlar merhaba, bu seferki konu benimle ilgili değil kardeşimle ilgili.
Sadece tecrübeli kadınlardan fikir alma amaçlı soruyorum.
Kardeşimin sevgilisi yabancı, Türk değil. Birbirlerini seviyorlar, biz de destekliyoruz ailece sıkıntı yok. Bizim sorumuz şu yakın kültürlerden değiliz, yani iş evliliğe gidiyor nasıl yapacağız kimsenin fikri yok. Gençler mutlu önemli olan o zaten de böyle yabancı eşi olan varsa bir süreci anlatabilir mi?
Dip not: keşke ben de yabancıyla evlenseydim, Türk erkekleri annelerinin eteğinden ayrılamıyorlar maalesef. Kendi kurdukları yuvaya sülalelerini taşımaya çalışıyorlar. Neyse.

Kuzenim evlendi yabancı biriyle. Anlattı eşine makul ölçüde isteklerini. Bir düğün onun ülkesinde bir düğün Türkiye'de yapıldı. Gayet de mutlu. Beklentiyi abartmamak lazım. Mesela altın gümüş beklememek gerekir. İtici zaten. Benim eşim Türk, ben ondan bile istemedim yani.

Her ulkenin kulturu farkli , yabanci deyince koskoca bir dunyadan bahsediyoruz
Cinli mi , ingiliz mi , balkan ulkesinden mi vs vs
Avrupada bir ulkedense buralarda genelde pek gelenek gorenek yok , insanlar istedigi gibi evleniyor , eger siz de geleneksel bir aile degilseniz zaten uyum saglarsiniz birbirinize , endise edecek bir durum yok

Benim nişanlım italyan- seneye evleniyoruz. Biz yurtdışında yaşıyoruz.
Nikah "standart" olacak, devlet memuru nikah kiyacak ve peşine yemeğe gideceğiz.
Ben fransız mutfağı sunan bir mekan seçtim.

Düğün baya küçük olacak-yaklaşık 100 kişi çağıracağız.
Nişanlım kendi kültüründen bir iki olmazsa olmazlarini dile getirdi ayni sekilde bende.
Mesela düğünde yemek esnasinda canli -italyan klâsik- Musik calacak ama bulduğumuz DJ hem türkce, hem italyan hemde dünyaca ünlü parcalari calacak.
Ben dansöz istedim (düğünün geç vakitlerine doğru) ve 30 dakikalik performans icin davul/zurna olacak.
Yemek hem italyan hem türk mutfağı olacak ama daha tam karar vermedik.

Ben altin istedim nişanlımda seve seve kabul etdi. Sonucda avrupadada geline para takılıyor :) yabancilarda kuru kuru evlenmiyorlar.

Şimdiden mutluluklar dilerim.

Eşim irlandalı. Ailem istemediği için kabul etmediler eşimi ama ben herseye ragmen evlendim. Cok mutluyuz. Nikah yapıp nikahtan sonra küçük bir restoranda sevdiklerimizle yemek yedik. Şuradaki konulari okudukça ıyiki bir türkle evlenmemişim dediğim çok oluyor inan hemde her gün es adayiyla kardeşin dilediği gibi planlayıp yaşasın günü. Zaten aile olarak destekmissiniz. Kardeşine mutluluklar dilerim

Benim evlilikten dönen ve beni ağır depresyona sürükleyen bir süreçti yabancıydı benim ailemde sorun çıkarmadı ama karşı taraf çok fenaydı yaşadıklarım hala bile tüylerimi ürpetiyor benim sevgilim katolikti onlar bu konuda çok katılar birde bizi direkt terörist olarak görüyorlar umarım kardeşinizin şansı daha iyi olur

vayyyy İrlandalı erkekler aşırı yakışıklı oluyor kız helalll

Benim esim Ispanyol, kultur farki sorunu pek cekmedik Ispanyollar bizden cok da farkli degiller. Babam yabanci olmasindan dolayi degil de cok hizli bir surede tanisip evlenmeye karar verdigimiz icin sureci yavaslatmak istediginden gelsin istesin, dugun olsun falan diye tutturdu. Sonra bir gun once isteme ve ertesi gunu nikah+eglence yaptik, herkesin gonlu oldu.

nedense aklima Danilo geldi yaziniz hosuma gitti mutltuluklar dilerim

barselonadamısın ? yakın arkadaşımda orda İspanyol biriyle evlendi geçen sene ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…