- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Dedim benim arkadaşmısın da onun bebek oldu şimdi lavaboya bile gitmeye vakti yok mutluluklar dilerim sizede :)Yok ne Turkiye'de ne Ispanya'da yasamiyoruz, cok daha uzaktayiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim benim arkadaşmısın da onun bebek oldu şimdi lavaboya bile gitmeye vakti yok mutluluklar dilerim sizede :)Yok ne Turkiye'de ne Ispanya'da yasamiyoruz, cok daha uzaktayiz :)
Yakışıklıdır Kocam evetvayyyy İrlandalı erkekler aşırı yakışıklı oluyor kız helalll![]()
Evet bizim için önemli olan mutluluğu. Türk biriyle evlenmem dedi beni görünce zaten, sırf bu kaynana belasından. Ve tabi anasına yapışık oğul aşkından.Yukarıdaki yorumlara verdiğiniz yanıtlardan anladığım kadarıyla sizin gelenek görenekler konusunda büyük beklentileriniz yok siz daha çok kardeşinizin mutluluğunu düşünüyorsunuz. Kültür farkı bir şekilde aşılıyor, zaten beklentiler de ona göre şekilleniyor ama önemli olan yuvadaki iki kişinin anlaşması. Yabancılar böyle, Türkler söyle diye bir genelleme yapmak doğru değil. Her milletin içinde iyileri de var kötüleri de, yalancısı da var, dürüstü de var, orada da kadınlara şiddet var, biz de de var Allah korusun. Benim ablam da yabancı ile evli (avrupa ülkesinde) ve evet kayınvalidesi gelip yanına taşınmadı ama kayınvalidesi ile ciddi sorunları vardı. Kayınvalidesi her fırsatta ablama laf sokup onu ağlayacak noktalara getiriyordu. Bir de kadın ablama Türk olduğu için de laf ediyordu. Yani bu işin Türkü yabancısı yok önemli olan iyi tanımak, anlaşabiliyor musunuz ona bakmak.
İnşallah çok mutlu olur; Allah gönlüne göre versin.Evet bizim için önemli olan mutluluğu. Türk biriyle evlenmem dedi beni görünce zaten, sırf bu kaynana belasından. Ve tabi anasına yapışık oğul aşkından.
İnşaalh öyle birşey olmaz.
Yakışıklıdır Kocam evet ☺
Yukarıdaki yorumlara verdiğiniz yanıtlardan anladığım kadarıyla sizin gelenek görenekler konusunda büyük beklentileriniz yok siz daha çok kardeşinizin mutluluğunu düşünüyorsunuz. Kültür farkı bir şekilde aşılıyor, zaten beklentiler de ona göre şekilleniyor ama önemli olan yuvadaki iki kişinin anlaşması. Yabancılar böyle, Türkler söyle diye bir genelleme yapmak doğru değil. Her milletin içinde iyileri de var kötüleri de, yalancısı da var, dürüstü de var, orada da kadınlara şiddet var, biz de de var Allah korusun. Benim ablam da yabancı ile evli (avrupa ülkesinde) ve evet kayınvalidesi gelip yanına taşınmadı ama kayınvalidesi ile ciddi sorunları vardı. Kayınvalidesi her fırsatta ablama laf sokup onu ağlayacak noktalara getiriyordu. Bir de kadın ablama Türk olduğu için de laf ediyordu. Yani bu işin Türkü yabancısı yok önemli olan iyi tanımak, anlaşabiliyor musunuz ona bakmak.
Benim evlilikten dönen ve beni ağır depresyona sürükleyen bir süreçti yabancıydı benim ailemde sorun çıkarmadı ama karşı taraf çok fenaydı yaşadıklarım hala bile tüylerimi ürpetiyor benim sevgilim katolikti onlar bu konuda çok katılar birde bizi direkt terörist olarak görüyorlar umarım kardeşinizin şansı daha iyi olur
sevgilimde bir sıkıntı yoktu zaten hatta kendisi ateistti ailesiyle sorun yaşadım benAma bu durumda daha çok kişiliğe bağlı.
Benim nişanlımda katolik ama dini acidan bir sorunumuz yok ve olmadi.
Arada saygi olunca sorun olmuyor.
sevgilimde bir sıkıntı yoktu zaten hatta kendisi ateistti ailesiyle sorun yaşadım ben
Kimseye ezdirmedi beni zaten ayrılmışım 4 yıl olmuş sorunlu filan değil adam konuyu bilmeden nasıl direkt yorumda bulunabiliyorsun ben savaşamadım sorunlu olan benim severek ayrıldığımız için bunalıma girende benim bazen cidden dışardan yorum yaparken ince düşünmek gerekiyor da burda nerde öyle bir incelik hassasiyetAma ne olursa olsun sorun eski sevgilinde kuzum- saygi sorunu yokmuş aranizda ama ailesine karşı gardini alamayan adam zaten sorunlu oluyor.
Yani eşini ailesine ezdiren adamdan hayır gelmiyor- ayrıldığın iyi olmuş
Kimseye ezdirmedi beni zaten ayrılmışım 4 yıl olmuş sorunlu filan değil adam konuyu bilmeden nasıl direkt yorumda bulunabiliyorsun ben savaşamadım sorunlu olan benim severek ayrıldığımız için bunalıma girende benim bazen cidden dışardan yorum yaparken ince düşünmek gerekiyor da burda nerde öyle bir incelik hassasiyet
Müslümansa çok farklı olucağını sanmıyorum yabancı diyince farklı düşünmüştümHepinize cevap vereyim; yok öyle altın bilmem ne takıntımız yok. Kendi halinde insanlarız, benim istemede bile babam ister yapın ister yapmayın biz şunu bunu yapın demeyiz dedi.
Adam Müslüman evet. Yetiştiği ülke Avrupa ülkesi
Yani nasıl desem, biz de Müslümanız da tam yerine getirmiyoruz ki. O da öyle yani, sadece dini sorulunca söylüyorMüslümansa çok farklı olucağını sanmıyorum yabancı diyince farklı düşünmüştüm![]()
İyi dileklerde bulunan birine boyle bir mesaj bilemedim acınızı başkasından çıkarmayınKimseye ezdirmedi beni zaten ayrılmışım 4 yıl olmuş sorunlu filan değil adam konuyu bilmeden nasıl direkt yorumda bulunabiliyorsun ben savaşamadım sorunlu olan benim severek ayrıldığımız için bunalıma girende benim bazen cidden dışardan yorum yaparken ince düşünmek gerekiyor da burda nerde öyle bir incelik hassasiyet
Arkadaş ne güzel yorum yapmış , bu nasıl cevap . Madem o kadar mükemmel , ara bul tekrar mübarek olsun ne diyelim
![]()