• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı Damat

Oyyy ofiş sen ne yaptin kuzum? Ben sirf Amerikali erkekler de Turk erkekleri kadar olmasa da kıskanır dedim diye topa tutuldum bir Türkiye'ye sızıp Türk genç kızlarını Amerikalı erkeklerin ağına düşürüp ülkeyi temelden göçertmekle yükümlü Amerikan İstihbarat Ajanı ilan edilmediğim kaldı. :KK53: Sana ne yapmazlar. :110: Az sonra dinsiz, imansız, vatan haini ilan edileceksin hazırlıklı ol. :KK69:
Edit: offişi harcicaklar matmazel! :KK17:

:70: senin yorumlarının başına "çay içerken okumayın" işareti koymak gerek :70:
valla bizim millette ki "genelleme" huyu bile Amerikalılara olan sempati ve hayranlığımı arttırıyor milenam.. ivet ben tam bir yabancı hayranıyım, iflah olmam artık ben furun beni :KK42:

:KK70: senin yorumlarının başına "çay içerken okumayın" işareti koymak gerek :KK70:
valla bizim millette ki "genelleme" huyu bile Amerikalılara olan sempati ve hayranlığımı arttırıyor milenam.. ivet ben tam bir yabancı hayranıyım, iflah olmam artık ben furun beni :KK42:
Ben de senle Millan'ın yorumlarının başına otobüste okumayın ibaresi koydurtmak istiyorum.
Anlaşılan o ki her şeyin serbest olduğu 2014 yılında dahi otobüste 'Puhaha' diye anırarak gülen insanlar hoş karşılanmıyormuş acı bir şekilde tecrübe etmiş oldum.:KK42::KK42:

Yabancı Damat
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yine-dertlerimle-size-geldim.756146/
bu topiğin devamı değil mi? Aynı anda her iki topiktede konu dönüyor ve geyik yapılıyor.
Bu konuda dert edinilen bir sıkıntı mı anlatılacak yoksa geyik mi yapılacak?
Bileyimde ona göre işlem yapacağım desemde inanmayın ilk açılan açık kalır, yabancı damat kapanır, herzaman bu kadar kibar olmayabilirim, en azından sordum bakın.

Back
X