Yabancı Diziler

Gözlerim F.R.I.E.N.D.S 'i aradi ama sanirim kimse yazmamis. Bir suru dizi takip ediyorum ama tekrar tekrar acip izledigim tek dizi!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fargoya başladım ama 1.bölüm sarmadı.. tabi zaman tanımak lazım:)

penny dreatful a başladım ama supernatureli 9 sezon izleyince nasıl olacak bilemedim sarmayacak galiba..

100e de başladım.. yoklukta gidiyor:) basit macera bilimkurgu sevene..

hannibalın sezon finalinin etkisi geçmemişken ne izlesem boş:)))

Fringe izledim surukleyici fakat sonu olmamis bence..shameless harika yeni sezonunu bekliyorum arrow harika utopya tarzi olsada stephen icin izlemeye deger😊game of thornes i izliyorm harikaa ama how i met yor mother sarmadi cok baydi biraktim favorim ise the walking dead ruyalarimda zombilerle ugrasiyorsum o derece bilinc altima isledi😃

Ben the vampire diaries, the mentalist, doctor who, the originals, pretty little liars, house md, the following, criminal minds, hannibal, dexter, sherlock, the walking dead, elementary, under the dome, lie to me, bates motel, do no harm izliorm.. smdilk bunlari hatirliorm arada kacan bi iki tane olblir.. hepsine bayiliorum asigim resmen ve turk dizilerini biraktim bunlar sayesinde film tadinda hepsi.. ayrica arkdslar hannibal do no harm ve lie to me tarzi bildiginiz diziler varsa lutfen soyleyinnnn pleaseee

___dega___

Ben bikac kere zombilerle savastim ruyamda cok komikti ama ruyadayke hic komik deildi tbi igrenc bir hissssss dizidekilerin neler yasadiklarni anliorum yani

___dega___

benim izlediklerimse;

lost
game of thrones
breaking bad
how i met your mother
vikings
hannibal
sherlock
a young doctors notebook
girls
sex and the city
my mad fat diary
dates
person of interest ve new girl'de ise ilk iki sezonu izledim. sonra bıraktım. sarmadı fazla beni. dizi kültürüm çok geniş değildir zaten, genelde film izlerim.

Son düzenleme:
Masters of sex harika bir dizi,2.sezonu temmuz ayinda baslayacak,siddetle tavsiye ederim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Winter is coming game of thrones tabiki the following de güzel tavsiye ederim vikings de izlenir

Prison Break ( siddetle tavsiye ederim )
The Vampire Diaries
The Originals
Teen Wolf

Anangille nasi tanistim(how i met ur mother) bitti ama olsun izlerim. Birde desperate houswifes kesinlikle turkcesinden daha iyiydi. Birde the simpsonnnnssss:)) thats all:)

Game of Thrones, How I Met Your Mother ve My Girlfriend is a Gumiho şu an izlemekte olduklarım.

Ama
Breaking Bad'i 3. kez izleyeceğim en baştan. Hiç bıkmadığım dönüp dönüp izleyeceğim tek dizi.
Ve bir de The Sopranos var başlayacağım dizilerin zirvesinde.

Son düzenleme:
Homeland'i yazmayı unutmuşum.
Onun yeni sezonu yıl sonunda çıkacak. :) Çok sevdiğim bir dizi.

Ben şu ara lie to me yi izliyorum çok beğendim.Games of thrones un sezonu bitti bir de salemi izliyorum ilginç bir konusu var.Tavsiye ederim lie to me ve salemi.

Game of Thrones
Dr. Who
The Big Bang Theory
Supernatural
The Mentalist
Salem
2 Broke Girls

Benim de izlediklerim bunlar..

Hemlock Grove ve True Blood yazın izleyecek dizi bulamayan ve vampirli kurt adamlı dizilerden hoşlananlar için ideal :)

Yabancı dizi izle kapanmış yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…