cnbc-e kanalını izleyen yok mu?

yeni doctor sence nasıl? bence oyunculuğu kaliteli en az david kadar iyi oynuyor ama adama çok laf ettiler...

bence en iyisi david tennant idi ilk doktordan bile daha çok sevdiydim
Davidin yeri başkadır bende sıkı bi doktor izleyicisi olarak :69:
ama şimdiki de iyi bi kaç bölüm sonra yadırgamıyosun kotarmş doktorluğu yani :82:

bence en iyisi david tennant idi ilk doktordan bile daha çok sevdiydim
Davidin yeri başkadır bende sıkı bi doktor izleyicisi olarak :69:
ama şimdiki de iyi bi kaç bölüm sonra yadırgamıyosun kotarmş doktorluğu yani :82:

katılıyorummmmmmm. david bambaşka! :69:
şimdiki de iyi tabii. :34:

ben ben ben :)

cnbc-e
ve
e2

bu iki kanalı çok seviyorum

spartacus , umutsuz ev kadınları , two and half man ,how ı met your mother , doctor who
family guy , sımpsonlar ,crımınal mınds ,chrıstın 'li bi dizi var tam olarak dizi nin ismini telaffuz edemiyorum.
çok izliyor ve seviyorum

evet e2 kanalı da iyi yapımlar yayınlıyor. breaking bad mesela. :1:

merak ettim de cnbc-e dizilerini izlemiyor musunuz? ben sadece o kanalı izliyorum ve çok güzel diziler var. mesela the big bang theory, how ı met your mother... yeni diziler başladı. bir sürü hem de... game of thrones! :)

Ben izliyorummm:61:
Doctor who
The walking dead
The vampire diaries
Bu üç dizinin takipçisiyim yeni sezonlarının başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum :61:

bende izliyorum ve hangisi denk gelirse onu ziliyorum çook severek closer dexter tudors csı favorimdi:))biraz müstehcenlik içeriyodu ama güzeldi.)

bende izlerim .The Big Bang Theory,how ı met your mother,desperate housewives izlediğim diziler.ama bu ara desperate housewives çıkmıyor heralde ya .çok özledim.

scrubs ı unuttum.çok güzeldi ya oda çıkmıyor artık heralde.two and a half men de süper

bizim kanallardan çok cnbc ve e2yi izliyoruz diyebilirim hem benim hemde eşimin takip ettigi güzel diziler var

Ben bekarken izlerdim.Evlenince eşime ilginç gelmişti.O dizi falan izlemez.Zamanla benimle birlikte alıştı oda.Bazı dizileri benden bile sıkı takip eder oldu.Hatta herkese bizim çocuk direk ingilizce konuşacak çünkü hep ingilizce dinliyor derdi.Oğlum simpsons ları izlemeye bayılıyor.Bende umutsuz ev kadınlarına.

Cnbc-e dizilerini internetten takip ediyorum.

The Big Bang Theory
House MD
How I Met Your Mother
Fringe
Spartacus
Modern Family
Glee
Grey's Anatomy (doktorlar bu dizinin türk versiyonu hatta)
Raising Hope
Mad Men

bunlar sadece buz dağının görünen kısmı, devamı var yani.
Ama bu sezon eskisi kadar sıkı takip edemiyorum, geçen yıl hep evdeydim işim yoktu bu sene üni. olunca biraz zor oluyor takip etmek.

ben internetten desperate houseives ın 8 sezonunuda izledim hatta tadı damağımda kaldı diyebilirim...Şimdi kendime yeni bir dizi arıyorum ama yine buna benzer kadın egemen bir dizi istiyorum polisiye tarzı sevmiyorum. Dün nette biraz araştırırken sex and the city nin bölümlerine rastladım eski bir dizi ama bu gün birinci bölümünü izliycem sararsa devam ederim...

Bana önereceğiniz bu tarz diziler varsa sevinirim kızlar...

cold case
csi:ny
leverage
gossip girl
bazıları eski olsa da bazıları hala yayınlanan diziler.
ha bir de cnbc-e nin yavrusu e2 de olan shameless var ona da bakıyor. biraz edepsiz ama çok güzel.
ben bunları izliyorum. ayrıca filmler de güzel. ama çok kısa sürüyorlar.:50:

bende izliyorum canım game of thrones favorim how ı met your mother bıng bang theory dexter the walkıing dead hepsini izliyorum ama internettende takip ediyorum yeni bölümlerni ne yalan söyliyim madem bu tür dizileri izliyorsun fringeyide izle bağımlısı olacaksın

Back
X