Yabanci gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam gelusa geçmişinde hata yapmış olabilir, şimdi pişmanım demeside güzel..
Ama benim takıldığım benim hiç çıplak filmim yok o dizde ufak bir öpüşme sahnesi var deyip yalan söylemesi..
Ben erotikstardaki görüntülerini izledim, bir erkeği baştan çıkarmak için ne gerekiyorsa yapıyor ve üstsüz görüntüleride mevcut..Neden yalan söylüyor, bence halimin bu kadar geniş olmasıda, oynadığının ispatıdır..
Ne kadar sevsede bu görüntüleri görüp geçmişinin muallakta olduğunu bildiği halde bu kadar tepkisiz olması da bunun kanıtı...

kasap dukkanı gıbı heryerde yarı cıplak kadınlar gelusa denen kadın cıplak resimleri olsa neyse daha derin sahneleri var rus hemde resmen yalan söluyor

helal olsun aynur hanıma...
uyardı onları burada millet sizi izliyor ne oluyor bu battaniye altına girmek daha ortada bişiy yokken sarmaş dolaş yatmak ayıp yahu utanın biraz çocuk çocuk izliyo dedi :)
iyi dedi...

Aynur dün gece, laf arasında soktu lafını ama halim ve gelusa anlamamazlıktan geldiler,
ızlemeyen ler için bende yazayım.. Bunlar aşkımız gerçek felan deyince..
Hadi bakalım dışarda görcem bensizi, dışarda bi gözü kör, bi kulağı sağırımı oynuycan dedi...
Yani gelusanın geçmişini kastetti...

Kızlar birde bu sonradan eve giren şergiyye bi kaç gündür ortalıkta görünmüyor,
Diskalifiyemi olduki haberi olan varmı?
Canlı yayındada yoktu.. Gelinlik çekimlerindede..

gelusa geçmişte yaptılarını hata olarak görüyor yada görmüyor.sonuçta bişiler yapmış ve geçmişte yaptıklarımızda her zaman karşımıza çıkar.belki de gerçekten halimi seviyor halimde gelusayı..ama şu var ki , gerçekten bu işin sonunda evlenirlerse (ki aslında oyun olduğunu da düşünüoyrum ya neyse) bundan sonra kimseye laf düşmez..hiçbir kimseninde sen şöyleydin sen böyleydin demeye hakkı yok..
insanları da yerden yere vururken namus meseleleri ilede bunu yapmamak gerekir..geçmişte yapılanlar hoş değil tabii ki ama ne yapcan olmuş bir kere..keşke olmasaymış

gelusa neymiş bide sadece fotoğraflar var diyo valla hiçte öle olmadığı çok açık!!!!s

Son düzenleyen: Moderatör:
Asi arkadaşım başka site adresi vermek yasaktır. Lütfen dikkatli olun.

evet bende geçmişte hata yapmasına değil inkar edip insanları kandırmaya çalışmasına kızıyorum sonuçta o evle sınırlı değil bu olay herkez görüyo ve izliyo ben sadece adını yazarak birsürü sonuca vardım ve hepsiden inkar edilecek kadar basit değildi mesela birarkadaşlık sitesinde ilgi alanlarında gelusanın sex ve arkadaşlık yazıyordu daha neyi inkar ediyosun videolarda cabası bizi safmı sanıyo acaba

Back
X