- 29 Mart 2016
- 105
- 197
- 103
- Konu Sahibi Redemerald
-
HahaHangi ırktan sevgilin?
Kultur ayriligi olcaktir mutlaka. Bende yurtdisinda dogdum buyudum ama hic yabanci bi erkekle beraber olma ihtimali gormiyodum kendimde cunku ben yinede turk dusuncelerim agir basiyodu galiba
Kesinlikle katiliyorum. Bu ozellik genel olarak butun ailesinde var aslinda. Bir aile bireyi hakkinda kotu konusuyorlar mesela. Sonra kotu konustuklari kisi aralarina katilinca baska birini bulup cekistiriyorlar. Kiz erkek hepsi ayni bu konuda. Gercekten cok tuhafima gidiyor.
Gercekten bir iki aylik uzuntu oldugundan ve onun da beni unutacagindan emin olsam bitiririm. Ama cesaret edemiyorum bir turlu.Açıkçası iş sizde bitiyor. Kimse sizin yerinize ayrılmayacak.
Şu an evet çok zordur ama hayatınızı böyle geçirmek istiyor musunuz ona karar verin. Bir aylık iki aylık üzüntü için senelerinizi heba etmek var işin ucunda.
Bu kadar pasif olmayın.
Onun sizi unutup unutmaması sizin probleminiz değil. Hayatınızı başkalarının hislerine göre şekillendirmeyin. Mutsuz olacaksanız sırf ya o sizi unutamazsa diye niye kendi hayatınızdan çalıyorsunuz?Gercekten bir iki aylik uzuntu oldugundan ve onun da beni unutacagindan emin olsam bitiririm. Ama cesaret edemiyorum bir turlu.
Ben bu aralar birçok genç erkekte görüyorum bu uyuşukluğu. Evlerine kapanmışlar, birbirleriyle buluşmaları bile laptoplarını getirip oyun oynama şeklinde. Kadınlar da sıkılıyor doğal olarak biz bence erkeklere göre daha dışa dönük ve sosyalleşme ihtiyacı daha çok olan tarafız.
Ya programlarınızı ondan bağımsız, kendi arkadaşlarınızla yapacaksınız ya da onunla evde oturacaksınız. Evliliklerde de bazen böyle yapanlar oluyor. Bence tamamen evlilikten ne beklediğinize bağlı. Yorgun argın işten gelip birlikte bir film, dizi seyredebiliyorsanız, çay içip muhabbet edebiliyorsankz bu da yeterli geliyor kimine. Gerçi yabancı damat çay içmez belki siz de kahve içersiniz.
Üşengeçliğini ve yapacağım diyip de yapmadıklarını ancak onun üzerinde biraz daha otorite kurarak çözebilirsiniz bence.
Fakat büyüklerine saygısızlık yapan biri birkaç yıl sonrasında hala size karşı saygısını koruyor olur mu? Onu bilemedim işte...
Belki rahatsız olduğunuzu, sizin kültürünüzde böyle şeyler olmadığını belirtmelisiniz. Ailevi sorunlarını sizinle daha çok paylaşmasını sağlahabilirsiniz.
Bir bu model de benim bir arkadaşımın kardeşi. O da kendi öz babasından nefret eder, yüzüne karşı saygısızlığı yoktur ama çok tanık oldum saygısız sözlerine. Geriye kalan her şeyde de aynı...
Haklisiniz. Sanirim oturup iyice dusunup kesin karar vermekten baska secenegim yok. Yine de herkese verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ediyorum. Eklemelerinizi de tabii ki gormek isterim. En azindan bu sekilde kendi beynimi yememis tavsiye okumus oluyorum. :)Onun sizi unutup unutmaması sizin probleminiz değil. Hayatınızı başkalarının hislerine göre şekillendirmeyin. Mutsuz olacaksanız sırf ya o sizi unutamazsa diye niye kendi hayatınızdan çalıyorsunuz?
Hayat sizin hayatınız. Biz burada istediğimizi yazsak da siz cesaret edemedikçe hiçbir şey değişmeyecek. O yüzden önce sizin bir karar verip harekete geçmeniz gerekiyor ki bizim burada yazacaklarımız anlam ifade etsin.
Resmen dusuncelerimi ifade etmissiniz harfiyensöylediğin özellikleri biraz can sıkıcı evet. eğer çok sevmiyorsan ayrıl yani acı çekmem diyorsan.
ama gerçekten çok seviyorsan yanında değilken çok özlüyorsan ayrılma derim ben. yani ne bileyim sana bi yanlışı aldatması vs yok. yalan dediğin şeyler de genelde ''yapmayı unuttum, tamam gideriz (ama gitmedi)'' tarzında.. eğer seviyorsan ayrılınca çok acı çekerim diyorsan bunlar için ayrılma.
ama yok böyle olmaz diyorsan ayrıl.
bu arada ülkesini söylesen nolacak sanki kız merak ettim en azından onu söylemiyorsan bile nasıl tanıştığınızı merak ettim
Resmen dusuncelerimi ifade etmissiniz harfiyenAldatma konusunda kesinlikle hicbir endisem yok. O konuda nasil becerdigini bilmiyorum fakat asiri derecede guven veriyor. Hic o tarz bir olayimiz da olmadi. Ya cok yumusak kalplidir aslinda. Gecen gun hasta oldum bardak bardak cay tasidi. Basimda bekledi. Yemek yapti. Normalde de yapiyor zaten baya iyi o konuda yani ayrilsam o denli ozverili birini bulabilir miyim diye dusunuyorum. Cunku gozledigim kadariyla erkekler bir noktadan sonra bencillesiyor. onda bu olmadi. Dil kursunda tanistik bu arada. Bir sey sormustum internetle alakali. Telefonda gostermesi gerekiyordu. Ama elleri titredi zangir zangir ben yanindayim diye gosteremedi o yuzden cok masum gelmisti gozume.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?