Kızlar yardım edin

1 yıl once egitim icin kısa sureligine yurtdışına gittim ordayken italyan biriyle tanıstim oyle hayallerdeki italyan erkekleri gibi degil normal ama yine bir havasi var heleki benim icin konussun yeter dillerine bile hastayım iste tabi ben Italyan gormus Turk kızi olarak hemen hoslandim. Cocukta benden hoslandi 1 hafta flort ettik sevgili gibiydik hersey cok guzel derken donus zamani . Aslinda bulundugum sure 3 ay falandi o da ordaydi biz Son 1 haftada yakinlastik onceden dikkatimi cekmemisti. Sonra ordan ortak arkadasimizla konusunca bu benden once bi Turk kizindan hoslanmis ama aralari olmamis ama simdi facebooktan instagramdan bakiyorum surekli birbirlerinin fotolarini begeniyorlar .
Neyse konuya geleyim benim inglizcem kotu konusamiyorum heleki yanimda biri olunca utanip iyice karistiriyorum ama onun yanindayken kendimi ifade ediyodum yine . Bu gecenlerde bana yazdı buraya gelicekmis aralikta ben heycandan uctum tabi ama bi yandan da panikledim hem iyice unuttm ingilizceyi hemde simdi calismiyorum maddi olarakta babamdan fazla isteyemiyorim iste nasil yaparim falan diye kendi kendimi günlerdir strese sokuyorum. Biraz once facede baktim o kız bir fotograf paylasmis cocugu etiketlemis Türk yemekleri fotosu yani bu cocuk benim icin degil sadece o kizlada gorusecek benim hayeller fos sondu . Ben fazla yazmiyorum cocuga cunku yanlis yazarimda rezil olurum diye ama bellki kız baya konusuyo birde güzel bir kız moralim bozuldu .
Simdi sorularim ben görüsunce nasil konusucam cocukla ? Ha diyince de ogrenilmiyo yani suan pratik yapmadıgım icin unuttum.
O kızda biz beraberken gelirse cok bozulurum . Samimi olurlarsa

offf cok heycanlı ve stresliyim

Ayrıca istanbula gelicekmis ben oralarida fazla bilmiyorum aramizda yakinlasma oldugu icin suan nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Cunku dondukten sonra 1 ay yine sevgili gibi konustuk beni cagirdi ama param yoktu gidemedim sonra koptuk simdi arkadas gibi konusuyoruz ve ben gorunce yine heycandan olucem biliyorum onunla bir hayatim olmasini cok isterdim ama Hayaller hayatlar

Nasil davranayim napayim ben