Merhaba kızlar
Çok hareketli 2 yaşında bir oğlum var enerjim pilim akşam bitiyor tüm gün koşturmaktan bir de hamileyim kızım doğunca hem ev işleri hem oğlumun peşinde hem bebiş eğitimi falan çok zor olacak
Eve kızım doğunca yabancı bakıcı almayı düşünüyorum ben de evde olacağım için 1 sene kadar hem yardımcı olur hem de çocuğum dil öğrenir diye düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı sormak istedim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar
Çok hareketli 2 yaşında bir oğlum var enerjim pilim akşam bitiyor tüm gün koşturmaktan bir de hamileyim kızım doğunca hem ev işleri hem oğlumun peşinde hem bebiş eğitimi falan çok zor olacak
Eve kızım doğunca yabancı bakıcı almayı düşünüyorum ben de evde olacağım için 1 sene kadar hem yardımcı olur hem de çocuğum dil öğrenir diye düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı sormak istedim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kapsamlı bilgim yok ama.
Çok araştır bence.
Şirketler var sanırım bakıcı yolluyorlar filan.
Hem yatılımı olacak?
Kocan da var ne bileyim ben güvenemezdim kendime.
İngilizce/ Fransızca konuşan bir dadı gibi mi? Çok masraflı olur, ama durumunuz müsait ise bu dil eğitimini dadıdan sonra da devam ettirin, yoksa çocuk 3 yaşına kadar öğrendiği dili 4 ünde unutur zaten.
Bebiş eğitiminden kastınız nedir?
.
Çocuğunuz için sağlıklı olanı yapmışsınız . Kreşe verip , ardından takip süreci , değerlendirme , karar verme .. Takdire şayan . Yabancı bakıcıdan dil öğrenir ama dil konusundaki yeterliliğini nasıl ölçeceksiniz , bakıcı varken sizinde evde olmanız sürekli başka birinin olması ..Kızlar sonucu söyleyeyim uzun araştırmalar sonucu övülen bir kreşe verdik oğlumu ilk bir hafta alışsın diye bikaç saatliğine verdik aldık sonraki hafta 5 tam gün verdik
Olan şu oldu çocuğum geceleri deliksiz uyurken kreşe verdiğimşz 3. Gününden itibaren sabahın 3 ü 5 i uyanıp bağırmaya başladı aaakadaş aalıo aaakadaş aalıyooo diye gözü kapalı şaştık kaldık
Hergün verdiğimiz çantasına koyduğum diş fırçasına biraz macun sürüp kapattım çanta geri geldi macun duruyo
Bu yaştaki çocuklardan fazla beklentiye girmeyin dişini fırçalama yemeğini kendi yeme bez bırakma büyük bir başarıdır diyen kreş dişini bile fırçalatmamış!
Aldık kreşten ben bakcam zor mor napalım
Ya canım ben de çok isterim ama nerden bulmuş tanıdığın bende mi bi salaklık var bulamıyorum öyle kolay kolayYabancı bakıcı için bütçen varsa imkanları zorlamalısın bence,bir tanıdığım çocuğun doğumundan itibaren ingiliz bir bakıcıyla anlaştı çocuk şuan anadil olarak hem türkçe hem de ingiliz aksanıyla ingilizce konuşuyor...Harika bir imkan bence,hayata 1-0 önde başlar.
Yok canım benimki fazla uyur zaten öğlen gece de uyurdu yine ama kreşte kadına sormuştum 12:30 gbi yatırıyolardı 3:30 kaldırıyoruz 4 te ikindi kahvaltısı dediydi o da nutellalı ekmekmiş bizimki de aynen böyle uyumaya alışık zaten böyle alıştırmıştımUyku duzeni neden degismis olabilir? Kresde belki de gereginden fazla uyutuyorlar. Ne guzel hassas davranmissiniz cocugunuza karsi. Ben olsam ben de aynisini yapardim.
Kızlar sonucu söyleyeyim uzun araştırmalar sonucu övülen bir kreşe verdik oğlumu ilk bir hafta alışsın diye bikaç saatliğine verdik aldık sonraki hafta 5 tam gün verdik
Olan şu oldu çocuğum geceleri deliksiz uyurken kreşe verdiğimşz 3. Gününden itibaren sabahın 3 ü 5 i uyanıp bağırmaya başladı aaakadaş aalıo aaakadaş aalıyooo diye gözü kapalı şaştık kaldık
Hergün verdiğimiz çantasına koyduğum diş fırçasına biraz macun sürüp kapattım çanta geri geldi macun duruyo
Bu yaştaki çocuklardan fazla beklentiye girmeyin dişini fırçalama yemeğini kendi yeme bez bırakma büyük bir başarıdır diyen kreş dişini bile fırçalatmamış!
Aldık kreşten ben bakcam zor mor napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?