Yabancılardan korkuyorum

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar günaydın
Direk konuya geçiyorum
Bugün problemler benden

Bende son zamanlarda daha da ilerleyen bi problem var
Eşimle ben arabamızla bir yere gittiğimiz zaman olmuyor fakat dişarı yalnız çıktığımda tanımadığım insanların bana bişey yapacaklarını bana zarar vereceklerini düşünüyorum ta ki eve gelene kadar bu düşünceler aklımda biri bana baksa şüpheleniyorum o kişiden bana kötülük yapacak kaçıracak takip edecek diye

Bu arada konuyu farklı yere açmıştım ama burda görülme olasılığı daha fazla sanırım

Çok haklısın korkmakta malesef hergün duyduğumuz kötü haberlerden sonra gayet normal böyle hissetmen. Bende öyle birçok insana şüpheyle bakar oldum. Durakta beklerden sırt çantalı biri görsem acaba bombacımı yok şöylemi böylemi sapıkmı paranoyak olduk malesef

Dışarda değl evde bile korkuyrum dün zile biri bastım çocuktu yanmda 2 yşında kızım vardı bişey diycem dedi kpıya iyice yaklaştı hemn kapıyı kapttım ilk kez bı derece rahtsız oldum bri yaklaşınca snrada pişmam acaba skıntısı mı vardı dye bizleri bu hale getirip gölgemizden korkar hale getirenler utansın

Aynı benim gibisin. Türkiye'de yaşayan kadınlar olarak paranoyak olmamızın normal olduğunu düşünüyorum. Ne haberler duyuyoruz...

Iyiki buraya yazmissiniz en azindan yanliz olmadiginizi yada bu tur his ve hareketlerin anormal olmadigini gormus oldunuz.

Nitekim bende oyleyim. Sanirim etrafimizda ve tv de felan duydugumuz gordugumuz olaylar bizi bu duruma getirdi. Paranoyak olduk resmen

bazi donemlerde bana da oluyor bu psikolojik olarak zayif oldugun zamanlarin belkide

psikolojik destek almayı düşünün bence

Bu şüpheler nası oluyo biraz daha ilerlerse bence ruhsal bi bozukluk boyutuna taşıyorsunuz bu korkuyu. Paranoid şizofreni gibi

Gerçekten öyle dünya ne hale geldi.Ben de huzursuz oluyorum.Erkenden eve geliyorum yalnızsam.Dışarıdan çabucak uzaklaşıp eve gelmeye çalışıyorum.Sanki saatli yetişmem gereken bir yer gibi.Eve girince kendimi güvende hissediyorum

Kızlar hepinize tavsiyenizden dolayı teşekkür ediyorum sanırım biber gazı beni birazcık rahatlatacak gibi görünüyor

Hamileyken ilk defa eşim olmadan hastaheye gitmiştim. Karnimda 5 aylik bebek laf atiyolardi. Simdi kucagimda yine atiyorlar. Allah ıslah etsin...

Taciz ve tecavüzün bu kadar fazla yaşandığı bir ülkede gayet normal.
Ben bile (yaşım küçük değil) akşam markete inerken bir tedirgin oluyorum ki, cıvıl cıvıl bir semt burası yani tenha değil ama yine de oluyor işte. yaşadığımız olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…