Yafes Ata ismi sizce nasıl

Elimur

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2021
8
3
16
26
Dogumuma az bi süre kaldı isim konusunda çok kararsızım Yafes isminin dini bir anlamı olduğunu duydum hoşuma gitti Yafes Ata koymayı düşündüm sizce nasıl?☺☺

Ben beğenmedim ama sizin beğenmeniz mühim. Ne demekmiş?

Dogumuma az bi süre kaldı isim konusunda çok kararsızım Yafes isminin dini bir anlamı olduğunu duydum hoşuma gitti Yafes Ata koymayı düşündüm sizce nasıl?☺☺
Tercıh etmezdım ama sızın zevkınız saglıkla gelsin 🤗

Kulağıma pek hoş gelmedi benim ama içinize sindiyse sizin fikriniz önemli

Kılaga çok hoş gelmiyor ve söylemesi de zor gibi. Tabi bebek sizin karar sizin 🤷🏻‍♀️.
Sağlıcakla gelsin .

Ata ile uyumsuz sanki, ya sadece Yafes koyun ya da ikinci bir isim bulun

Doğrusunun yafes olduğuna emin misiniz.

Kızdırmak kırmak istemem ama yafes deyince insanlar önce fes kelimesini algılayacak ve komik bulacak. Ben olsam koymam. Ortaokul öğretmeniyim çocuklar isimleri çok fazla dalgaya alıyor. Üzüldüğünü görürseniz üzülürsünüz

Doğrusunun yafes olduğuna emin misiniz.

Kızdırmak kırmak istemem ama yafes deyince insanlar önce fes kelimesini algılayacak ve komik bulacak. Ben olsam koymam. Ortaokul öğretmeniyim çocuklar isimleri çok fazla dalgaya alıyor. Üzüldüğünü görürseniz üzülürsünüz
Cok isim arasinda kaldık deniz,rüzgar,ezel,asrın en son bunu duydum tam emin olamadım hala

Söylemesi zor gibi geldi kulaga hoş gelmiyor ama karar sizin tabi ki. Erkeklerde Ertuğrul, Alparslan, Meriç isimleri çok hoşuma gidiyor

Ya-fesata-bak ya gibi şeyler söyleyip üzerler okulda canım muhtemelen :işsiz:
Yafes’i ilk kez duyduğumdan galiba pek koşuma gitmedi ama Ata çok güzel bir isim :KK200:

Gerçekten duyduğum en tuhaf ve en zorlama isimlerden olabilir.

Teoman ismini beğeniyorum ben bu ara

Cok isim arasinda kaldık deniz,rüzgar,ezel,asrın en son bunu duydum tam emin olamadım hala
Bence biraz daha düşünün, değişik olsun diye anlaşılması söylenmesi zor, dikkatleri üzerine toplayacak isimler seçmeyin derim

Back
X