- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.161
ben bügün sabaha kadar beşik salladm biz insan değilmyiz cok içerlendim çok kıskandımm ah ah eski günler ne uyurduk bee şimdi nerdeGünaydınlar,uyusunlar boşver gelirler birazdan
ben bügün sabaha kadar beşik salladm biz insan değilmyiz cok içerlendim çok kıskandımm ah ah eski günler ne uyurduk bee şimdi nerde
salla babam salla sbahlara kadar bide üstüne eşinle kapış bak o zaman gece gece curcunaya
yok abla diş cıkardı ya hep öyle huysuzlugundan yapıyor işte kalkıyor emiyor yatıyor tam uykuya dalacam haydi bidaha vla gece gece cinler tepeme pıtrak pıtrak yagıyor uykusuzluktan kafam beynm dönüor artkNiye uyumadaki acaba,diş filanmı çıkaracak acaba oda olabilir..
yok abla diş cıkardı ya hep öyle huysuzlugundan yapıyor işte kalkıyor emiyor yatıyor tam uykuya dalacam haydi bidaha vla gece gece cinler tepeme pıtrak pıtrak yagıyor uykusuzluktan kafam beynm dönüor artk
aynen öyle gecer bu günlerde nasıl geçer bilmyrm ya.Uyku düzeni yok demekki,birazda dediğin gibi huysuzluktan böyle yapıyor..
günaydın uykusuz anneGünaydııınn
Bi geceden kalma anne de benim ama ne diş ne başka bişey benimkinin huyu pis bu aralar
Yarım saatlik bi kestirmemiz var fazla vakit kaybetmeden uyumalıyım bende öpüldünüz ♥
Akşama tatlılar benden
aynen öyle gecer bu günlerde nasıl geçer bilmyrm ya.
eşimi kaldırıyorum biraz salla die oda kalkıyor sallıyor sallarken eşim uyuya kalıyor bizim oglan cin gibi bakıyor
Günaydııınn
Bi geceden kalma anne de benim ama ne diş ne başka bişey benimkinin huyu pis bu aralar
Yarım saatlik bi kestirmemiz var fazla vakit kaybetmeden uyumalıyım bende öpüldünüz ♥
Akşama tatlılar benden
gececek de ne zamana gececek ya vla geçse bi an önce psikoloji felan kalmadı bende abla habire bi eşimle kavga ediırozUyumayan bebek zordur,geçecek bu günlerde biraz sıkıntılı tabi..
Günaydınlar
gececek de ne zamana gececek ya vla geçse bi an önce psikoloji felan kalmadı bende abla habire bi eşimle kavga ediıroz
günaydınn ohh miss vlaa gözüm gönlüm acıldı görünceEki Görüntüle 1957495 Günayydınnn :) Toplaşın
o benle giriyor ya kaşınıoNormal bunlar herkes yaşıyor,sakın eşinlede tartılmaya filan girme ..
Bende hiiiçç uyuyamayanlardanımben bügün sabaha kadar beşik salladm biz insan değilmyiz cok içerlendim çok kıskandımm ah ah eski günler ne uyurduk bee şimdi nerde
salla babam salla sbahlara kadar bide üstüne eşinle kapış bak o zaman gece gece curcunaya
o benle giriyor ya kaşınıo
suss diyorum karı gibi cenesi var
Günaydın sayın, değerli, sevgili, pek kıymetli, pek muhterem oba sakinleri.
günaydn uykusuz anne sennkiler nie uymuorBende hiiiçç uyuyamayanlardanım
ben kaşırım zaten cok sinirliyim vla hiç susmamda agzıma elime ne geliyorsaKaşınanı kaşıyacan
Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?