- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.201
Teşekkür ederimKolay gelsiinn :))
Slm Can'ım
günaydın olsun. .
Merhaba hanımlar keyifler nasıl benim boğazım şiş yutamıyomm da yutamıyom
evliyim çalışıyorum bende canm yaşim 23 benimde güccükmüsüm ben daha yaEvliyim
ünv mezunuyum
çalışmıyorum
yaş 29
30 a gircem :/
püff
sen?
düşünmem lazm hemen karar veremem öyle benSen ne istiyosun söyle ondan yapiim ben :))
allah yardımcın olsn canm tuvalet eğitimi cok zor ya amanişallah ögrenecek gececek bu günlerde biryerde frlan çalışıyormsn ev hanımımısn kaç yıllık evlisinEvet tek çocuk. 3 yaşına girecek yakında inşallah. Şimdilik berbat gidiyor(
İnşallah hastalanmaz. Sürekli altına yapıyor. Bacaklarını yıkamak zorunda kalıyorum
Sağol canım keçi boynuzu pekmezi falan içiyorum ama hiç bana mısın demiyo hasta hasta çalışıyorum ya zalım sistemMerhaba
geçmiş olsun
bal zencefil limon
karışımı iyi gelir.
Çalışmıyorum evdeyim. İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreciallah yardımcın olsn canm tuvalet eğitimi cok zor ya amanişallah ögrenecek gececek bu günlerde biryerde frlan çalışıyormsn ev hanımımısn kaç yıllık evlisin
evliyim çalışıyorum bende canm yaşim 23 benimde güccükmüsüm ben daha ya
bebişin var mı ne kadarlık evlisin
Tostumu yedim geldim
hoş geldin =)
Sağol canım keçi boynuzu pekmezi falan içiyorum ama hiç bana mısın demiyo hasta hasta çalışıyorum ya zalım sistem
keyifler nslHoş buldım sağol:))
keyifler nsl
kahve ikram eden de olmadı
bugün hiç
Günaydınnn cümleten.
Bugün geç kalmış çiş eğitimine başladık kızımla. Dua edin bana :)
Canım rapor almak istemiyorum,herkes hasta hasta çalışıyor,rapora birşey demiyorlar ama benim işimi yapacak kimse yok o yüzden sıkıntı oluyor..Rapor alsaydın keşke.
Kolay gelsin.
Dövmeni görünce gözlerimin içi güldüHoş buldım sağol:))
Keyifler iyitv seyrediyorum bir yandan..
Kahve değilde çay olsa iyi olurdu..
Canım rapor almak istemiyorum,herkes hasta hasta çalışıyor,rapora birşey demiyorlar ama benim işimi yapacak kimse yok o yüzden sıkıntı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?