- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.301
Canım inşallah oturtursunuz,olur o kadar kimse dört dörtlük değil inan bak.Valla biz de yapsak mı yapmasak mı bebek bilmiyoruz,korku var sanki bakamam yapamam gibi ne bileyim kafamda deli sorulariyi iyi keşke olmasn sıkıntınz evliliğin ilk yılları cok zor ben hala düzene oturtamadm tam olarak hergünümüz aksiyon
bide canı sagolsn bebegim beni ruheen cok yoruyor. gececek bu günlerde diyorum.
cok fena ablası bi görkesin bana çekti cokta oyuncu
yok canm bende gurbette değilim memleketmdeym aman gurbet uzak olsn benden
aa tatlı bacı gelmişBak ne demişşşş
BENDE öleyim noktası virgülüne kadar taşıyorum vla inadm inat sinirlym illa bnm dedim olacak huyum kurusun burcumuz kurusun bizi bizden bşkası anlamaz bacımÇok fazla taşıyorum özelliklerini burcumun fena liderlik takintim var ev de
annelik hem cok zor hemde bir o kadar güzel.. ama su bir gerçek ki bebek olduktan sonra canm asla hiç birşey eskisi gibi olmuor hele ki huysuz gazlı bir bebek olrsa kendine ayrcan vaktin sıfıra iniyor hiç birşey yapamıyorsn..Canım inşallah oturtursunuz,olur o kadar kimse dört dörtlük değil inan bak.Valla biz de yapsak mı yapmasak mı bebek bilmiyoruz,korku var sanki bakamam yapamam gibi ne bileyim kafamda deli sorularne diyorsun annelik nasıl bir duygu ,yaş da 32 olmayabilir de tabi,kafam çok karışık
kız sen nerden gördün yazdımıda hortladın beBak ne demişşşş
Ben de balık olarak çok duygusalım ühühühühühBENDE öleyim noktası virgülüne kadar taşıyorum vla inadm inat sinirlym illa bnm dedim olacak huyum kurusun burcumuz kurusun bizi bizden bşkası anlamaz bacım
üff duygusal insanı hiç sevmem ya o ne öle sürekli duygusal nazik ince kibarBen de balık olarak çok duygusalım ühühühühüh
Ay beni tarif ettinüff duygusal insanı hiç sevmem ya o ne öle sürekli duygusal nazik ince kibar
ben sanrm bir tersimeşin hangi burç
benm oglumda boğaAy beni tarif ettinEşim boğa canım o da duygusal
Anamm ters misinnnüff duygusal insanı hiç sevmem ya o ne öle sürekli duygusal nazik ince kibar
Keşkem ben de azcık ters olsaymışımbenm oglumda boğa
iki duygusal dertleşin durun birbirinzle kibar kibar
ben hiç duygusallıga gelemem ya
ters inat sinirli dediğim dedik illa benm dedim olacak istedim hemen yapılacak aceleciKeşkem ben de azcık ters olsaymışım
Mesai saatini kıskandım yawbenim mesaim bitti yarn görüşmek üzere kendinize iyi bakın yafrukurtlar
benim mesaim bitti yarn görüşmek üzere kendinize iyi bakın yafrukurtlar
Ben tek tek okurum kaldığım yerden itibaren,en sevdiğim budurkız sen nerden gördün yazdımıda hortladın be
Duygusallar da seni çok seviyodu hı hıııüff duygusal insanı hiç sevmem ya o ne öle sürekli duygusal nazik ince kibar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?