Yafrukurtlar toplanıyor :)))

iyi iyi keşke olmasn sıkıntınz evliliğin ilk yılları cok zor ben hala düzene oturtamadm tam olarak hergünümüz aksiyon
bide canı sagolsn bebegim beni ruheen cok yoruyor. gececek bu günlerde diyorum.
cok fena ablası bi gör kesin bana çekti cokta oyuncu
yok canm bende gurbette değilim memleketmdeym aman gurbet uzak olsn benden

Dikkat et kendine,bu aralar herkes grip oluyor..
Malum havalar yüzünden

Fena dökülüyorum valla abla her an biterim kırılıp yatakta kalcak sanki öyle bi lodoslu soğuk havaya maruz kaldım ki, olmasaydım ayıp olurdu şimdi naz yapıyorum biraz hastayım ben diye ama bugün cam silicem işte

Geçmiş olsun dikkat et herkes hasta ben de dahil olmak üzere

Canım benim teşekkür ederim çok kibarsınızgeçmiş olsun sana da

çalışmadığım zamanlar ben de senin gibi oluyorum hastalıktan dolayı mı alışkanlık mı ?

Bendeki alışkanlık, gece uyumaktan hoşlanmıyorum sadece, gece uyursam bi tuhaf oluyorum

nie öyle aslnda bir düzen kursan senn için daha iyi olur okula gittn zaman nasl oluyor acıktan okumuyorsn değil mi

Açıktan okumuyorum
Bi şekilde dengeyi kuruyorum ben yıllardır böyleyim alıştım
Uyumadan gitsem de bir şey farketmiyor nasıl ki gece uyuyup gündüz sistenlice işler hallediliyosa bende de tam tersi ama yaz başı düzelticem

Son düzenleme:
töbe yarabbim töbe

Bende yakalandım hala devam ediyor,öksürük hapşırma hala var..
Bırak cam silmeyi sonra yaparsın işte..

Canım benim geçmiş olsun çok üzülüyorum iyi ol artık dikkat et kendine
Kahvaltıni yap ilaçlarını iç kiyamam sana

Kuzum benimmm üzülme yarına toparlarım benkahvaltı ne yesem diyr düşünüyorum çok seçiciyimdir, yaptıktan sonra ilaçlarımı içicem zatenteşekkür ederim meleğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…