- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #20.281
nie öyle aslnda bir düzen kursan senn için daha iyi olur okula gittn zaman nasl oluyor acıktan okumuyorsn değil miUyku saatlerimiz aynıdır kesin, ama ben ters uyuyorum, sabah 6-7-8-9 da uyuyup bu saatte uyanıyorum. Bazen hiç uyumuyorum vs gibi..
iyi iyi keşke olmasn sıkıntınz evliliğin ilk yılları cok zor ben hala düzene oturtamadm tam olarak hergünümüz aksiyonyok canım artık gurbette değilim,vatanımdayım çok şükür:) herşey yolunda valla iyiyiz koşturmacayla geçiyor işte günler :)
ahh canım ne tatlıdır kim bilir ya kurufasülyeeesen nerdesin gurbette misin yoksa ?
Dikkat et kendine,bu aralar herkes grip oluyor..
Malum havalar yüzünden
Geçmiş olsun dikkat et herkes hasta ben de dahil olmak üzere
çalışmadığım zamanlar ben de senin gibi oluyorumhastalıktan dolayı mı alışkanlık mı ?
Ayyy aynı benvla abla benden korkulur ben o kadarm cok sinirliyimbide aslan burcuyum bana dokunan yandı
hadi ya ciddimsn ahh benm kader arkadaşım dert ortagım g gel yanaş yanıma iki aslan acaip anlaşırız haAyyy aynı bende aslan burcuyum
nie öyle aslnda bir düzen kursan senn için daha iyi olur okula gittn zaman nasl oluyor acıktan okumuyorsn değil mi
töbe yarabbim töbeFena dökülüyorum valla abla her an biterim kırılıp yatakta kalcak sankiöyle bi lodoslu soğuk havaya maruz kaldım ki, olmasaydım ayıp olurdu şimdi naz yapıyorum biraz hastayım ben diye ama bugün cam silicem işte
Canım benim teşekkür ederim çok kibarsınızgeçmiş olsun sana da
Bendeki alışkanlık, gece uyumaktan hoşlanmıyorum sadece, gece uyursam bi tuhaf oluyorum
düzelt düzelt bu böyle olmazAçıktan uyumuyorum
Bi şekilde dengeyi kuruyorum ben yıllardır böyleyim alıştım
Uyumadan gitsem de bir şey farketmiyor nasıl ki gece uyuyup gündüz sistenlice işler hallediliyosa bende de tam tersiama yaz başı düzelticem
sus sus yalan söylemeBen de aslanım huuuuuu ama çaktırmıyorum hiç benzemem burcuma
sus sus yalan söylemeyemezler
Fena dökülüyorum valla abla her an biterim kırılıp yatakta kalcak sankiöyle bi lodoslu soğuk havaya maruz kaldım ki, olmasaydım ayıp olurdu şimdi naz yapıyorum biraz hastayım ben diye ama bugün cam silicem işte
Canım benim teşekkür ederim çok kibarsınızgeçmiş olsun sana da
Bendeki alışkanlık, gece uyumaktan hoşlanmıyorum sadece, gece uyursam bi tuhaf oluyorum
Bende yakalandım hala devam ediyor,öksürük hapşırma hala var..
Bırak cam silmeyi sonra yaparsın işte..
Canım benim geçmiş olsun çok üzülüyorum iyi ol artık dikkat et kendineİlaç aldın mı abla, ben bi kahvaltı edip geleyim hepimize ıhlamur kaynatıveririm
Ablacım geçmiş olsun aman dikkat et kendineBende yakalandım hala devam ediyor,öksürük hapşırma hala var..
Bırak cam silmeyi sonra yaparsın işte..
Çok fazla taşıyorum özelliklerini burcumun fena liderlik takintim var ev dehadi ya ciddimsn ahh benm kader arkadaşım dert ortagım g gel yanaş yanıma iki aslan acaip anlaşırız ha
İlaç aldın mı abla, ben bi kahvaltı edip geleyim hepimize ıhlamur kaynatıveririm
Ablacım geçmiş olsun aman dikkat et kendine
Bak ne demişşşşgünaydın kötü cadıben hiç uyumadm ki
Canım benim geçmiş olsun çok üzülüyorum iyi ol artık dikkat et kendine
Kahvaltıni yap ilaçlarını içkiyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?