Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Evet cnm

Modası sürekli değişen şeyler için acele etme, diğerlerine başla yavaş yavaş, ama bence erken
Mesela yemek takimi tencere takimino falan en sona birakicam simdilik kucuk mutfak esyalariyla nevresim takimk falan aliyorum. Ay erken ama cok merajliyim oyle seylere ikizim

Mesela yemek takimi tencere takimino falan en sona birakicam simdilik kucuk mutfak esyalariyla nevresim takimk falan aliyorum. Ay erken ama cok merajliyim oyle seylere ikizim
Evet ev tekstilinde sürekli değişen birşey yok, bulaşık makineni bile alabilirsin hatta.onlar da da pek değişen birşey olmuyor. Mikser , ketıl vs. Bunlarda olur canım

Lif dantel falan yapacaksan hiç geç değil çünkü onların asla modası geçmiyor bnde fol yok yumurta yok şimdiden. Yapıyorum liflerimi neolacak dursun hhazırda
Ev lif dolu , hiç bir işe yaramıyor. Abartmayın kızlar sakın

[QUOTE="Pembis Hayaller, post: 49026686, member: 72990Lif dantel falan yapacaksan hiç geç değil çünkü onların asla modası geçmiyor bnde fol yok yumurta yok şimdiden. Yapıyorum liflerimi neolacak dursun hhazırda [/QUOTE]
Onlari babanem ben dogar dogmaz yapmis onlar hazir baska ne yapiyosun Pembis Hayaller

Evet ev tekstilinde sürekli değişen birşey yok, bulaşık makineni bile alabilirsin hatta.onlar da da pek değişen birşey olmuyor. Mikser , ketıl vs. Bunlarda olur canım
Aynen o zaman yatak ortusudur nevresim takimidir o tarz seyleri yine alirim. Daha cok aldiklarim kucuk mutfak esyalar kek kalibi,suzgec,kadeh o tarz seyleri aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…