- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.041
Ben kötüyüm, kafam başladı zonklamaya.Ee daha daha nasılsınız
Ben kötüyüm, kafam başladı zonklamaya.
Sanırım gece randevuya kalamayacağım
Evet cnmAa canım ya geçmiş olsun evlimisin sen
Modası sürekli değişen şeyler için acele etme, diğerlerine başla yavaş yavaş, ama bence erkenKizlar evlenmeme 3sene olmasina ragmen ceyiz alisverisine basladim ne dusunuyorsunuz
Onu koysam korkmazlarki guzel hatunAnaksunamunda guzel ama
Mesela yemek takimi tencere takimino falan en sona birakicam simdilik kucuk mutfak esyalariyla nevresim takimk falan aliyorum. Ay erken ama cok merajliyim oyle seylere ikizimEvet cnm
Modası sürekli değişen şeyler için acele etme, diğerlerine başla yavaş yavaş, ama bence erken
Kizlar evlenmeme 3sene olmasina ragmen ceyiz alisverisine basladim ne dusunuyorsunuz
Kizlar evlenmeme 3sene olmasina ragmen ceyiz alisverisine basladim ne dusunuyorsunuz
Evet ev tekstilinde sürekli değişen birşey yok, bulaşık makineni bile alabilirsin hatta.onlar da da pek değişen birşey olmuyor. Mikser , ketıl vs. Bunlarda olur canımMesela yemek takimi tencere takimino falan en sona birakicam simdilik kucuk mutfak esyalariyla nevresim takimk falan aliyorum. Ay erken ama cok merajliyim oyle seylere ikizim
Ev lif dolu , hiç bir işe yaramıyor. Abartmayın kızlar sakınLif dantel falan yapacaksan hiç geç değil çünkü onların asla modası geçmiyor bnde fol yok yumurta yok şimdiden. Yapıyorum liflerimi neolacak dursun hhazırda
Yok zaten orgu lif kullanmiyoruz bende hazir lifler varya yuvarlak rengarenk onlardan aldimEv lif dolu , hiç bir işe yaramıyor. Abartmayın kızlar sakın
Aynen o zaman yatak ortusudur nevresim takimidir o tarz seyleri yine alirim. Daha cok aldiklarim kucuk mutfak esyalar kek kalibi,suzgec,kadeh o tarz seyleri aldimEvet ev tekstilinde sürekli değişen birşey yok, bulaşık makineni bile alabilirsin hatta.onlar da da pek değişen birşey olmuyor. Mikser , ketıl vs. Bunlarda olur canım
EferimAynen o zaman yatak ortusudur nevresim takimidir o tarz seyleri yine alirim. Daha cok aldiklarim kucuk mutfak esyalar kek kalibi,suzgec,kadeh o tarz seyleri aldim
Ya ondan guzelini bulamadim napiyimEferim
Aha geldi yine , inat mı yapıyorsun
Tam yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?