- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #2.061
Bunun nesi güzel yavYa ondan guzelini bulamadim napiyim
Dugun ne zaman canimKamp ateşinde en güzel çeyiz konuşulur valla
benimde önümüzdeki sene ihtiyacım olacak tecrübeli izcilerden yorum bekliyorum
Dun gece eger cikmasaydin bisss meg kovser ben buraya fotografimizi attik hiiihhh catlaBunun nesi güzel yav
BiliyorumDun gece eger cikmasaydin bisss meg kovser ben buraya fotografimizi attik hiiihhh catla
Dugun ne zaman canim
Merak ettiğini sor söyleyeyimKamp ateşinde en güzel çeyiz konuşulur valla
benimde önümüzdeki sene ihtiyacım olacak tecrübeli izcilerden yorum bekliyorum
Aa tuh bu gece 3te randevulesmistik oysaki yine mi olmayacaksinBiliyorumne yapayım çok uykum geldi.
Şimdi de başım çatlıyor
Ay valla bizimde öyle nisan misan yok ama aldim surekli ev dolduDaha tarih yok nişan bile yok
Erkek arkadaşım askerde o dönünce kısmetse yolumuzu çizeceğiz.
Ne yapayım alarm kurup kalkayım mıAa tuh bu gece 3te randevulesmistik oysaki yine mi olmayacaksin
Merak ettiğini sor söyleyeyim
Aa evet dogruuu bunu oymakbasimiz gelince konusmaliyizNe yapayım alarm kurup kalkayım mı3 te baya geçmiş hemde ben verdim saati , keşke iki deseymişim . Ama bence saati değişelim zaten. Ya başka obadakiler görmüşse konuşmaları. Hepimizi görecekler
Ay valla bizimde öyle nisan misan yok ama aldim surekli ev dolduallah kavustursun az kalmis
Korkma zor degil aksine keyifliÇok teşekkürler
O zaman benim gözümde ne kadar büyüyor bir bilseniz ama yinede çok şükür
Bende sürekli yeni şeyler çıkıyor diye yanaşmadım bir de evimiz küçük koyacak yer yok
Korkma zor degil aksine keyifli
Demekki herkeste farkli etki birakiyor. Benim kuzenim de mesela cok aceleye geldi birde o hevessizdi boyle seylere o mesela istemeyerek ugrasti. Ama insan hevesli olunca keyifli oluyorBende hep tatlı telaş olarak görüyorum ama çevremdekiler hem burnundan soluyor bu aşamada
Aynen bencede hatta en keyifli dönemler yaniDemekki herkeste farkli etki birakiyor. Benim kuzenim de mesela cok aceleye geldi birde o hevessizdi boyle seylere o mesela istemeyerek ugrasti. Ama insan hevesli olunca keyifli oluyor
Maalesef hayirAynen bencede hatta en keyifli dönemler yani
Siz nişanlı mısınız?
@AKovser nerdesin sensiz buralarin hic tadi yokbide megim olmadan yok. Bide ikizim madonnam olmadanda yok
Maalesef hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?