Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Aa tuh bu gece 3te randevulesmistik oysaki yine mi olmayacaksin
Ne yapayım alarm kurup kalkayım mı 3 te baya geçmiş hemde ben verdim saati , keşke iki deseymişim . Ama bence saati değişelim zaten. Ya başka obadakiler görmüşse konuşmaları. Hepimizi görecekler

Ne yapayım alarm kurup kalkayım mı 3 te baya geçmiş hemde ben verdim saati , keşke iki deseymişim . Ama bence saati değişelim zaten. Ya başka obadakiler görmüşse konuşmaları. Hepimizi görecekler
Aa evet dogruuu bunu oymakbasimiz gelince konusmaliyiz Ama ben ona demistim gece sarzini doldur diye 2saat sonra burda olur

Ay valla bizimde öyle nisan misan yok ama aldim surekli ev doldu allah kavustursun az kalmis

Çok teşekkürler
O zaman benim gözümde ne kadar büyüyor bir bilseniz ama yinede çok şükür
Bende sürekli yeni şeyler çıkıyor diye yanaşmadım bir de evimiz küçük koyacak yer yok

Demekki herkeste farkli etki birakiyor. Benim kuzenim de mesela cok aceleye geldi birde o hevessizdi boyle seylere o mesela istemeyerek ugrasti. Ama insan hevesli olunca keyifli oluyor
Aynen bencede hatta en keyifli dönemler yani
Siz nişanlı mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…