- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.061
İmmm hediyelerime bayildim ozlemim vefalimmm tesekkur ederim sende iyiki varsin seni seviyorum cok tesekkurlerAzra910 m canım benim doğum günün kutlu olsun iyiki varsın iyiki tanıdım seni tatlı güzellik
Eki Görüntüle 1959348
Eki Görüntüle 1959349
Ah kızlar hâlâ paketim olmadı çünkü bu kullandığım operatör burda iyi çekmiyor ve int. paketi çabuk bittiği için eşim yarın başka operatöre geçirecek numaramı çünkü ben hep tel.den giriyorum o yüzden yarına kadar daha sabretmem lazım.
Çok ozlendiniz
Ben yapmayı dağıtmayı yemeyi ve misafiri çok seviyorum misafirlerimde benim kurabiyelerimi
Bence paylaşmak güzeldir hamile komşum var veriyorum sonra diğerleri derken bitiyorBiz de seni çok özledk(((((
İyi yüreklim ya ellerine sağlık marifetlim:*
Sen yeterki isteBenim de doğum günüm olsun ben de balon istiyorum hiç balonum olmadı(((((((
Bende bendeHerkeşlerr şubatta doğmuşş ben ağustos
Aslan gibiyiiizz aslan gibi
Bence paylaşmak güzeldir hamile komşum var veriyorum sonra diğerleri derken bitiyor
Sen yeterki iste
Eki Görüntüle 1959355
Cikiletam
Sevgi pıtırcığımOyyyy komşun olmak varmış güzel yüreğinden ötürü:)
Özlemimmmmm ayyyy çok mutlu oldummmmmmmmmm
Roman fıstığım sarah jio gündüzsefasıNe kitabı pembişim
aaaa cok sevindim abrekam ♡Cikiletam
Ya kizlar aslinda bi haberim var tum kotu haftamin ustune
Yeni basvurdugum bir hastaneye alindim galiba
Haber vermek icin erken diye soylemedim amaa
Cikiletam
Ya kizlar aslinda bi haberim var tum kotu haftamin ustune
Yeni basvurdugum bir hastaneye alindim galiba
Haber vermek icin erken diye soylemedim amaa
Roman fıstığım sarah jio gündüzsefası
Begendim ya elimden dusuremiyorum sonunu çok merak ediyorum. Simdi bile bebiş uyusada hemen okumaya başlasam diye sabırsızlanıyorum. Iki farkli kadının hayatını anlatıyor. Ama aynı evde ve gerçekten etkileyici. Aşk gizem falan var ama cok duygusal neredeyse ağlamaklı oldum bugun ama aglamadim kaynanam vardı yanımdaAy hadi inşallah çikiletam meslek olarak ne yapıyosun acaba
Beğenirsen bana da öner:)))) konusu ne
Begendim ya elimden dusuremiyorum sonunu çok merak ediyorum. Simdi bile bebiş uyusada hemen okumaya başlasam diye sabırsızlanıyorum. Iki farkli kadının hayatını anlatıyor. Ama aynı evde ve gerçekten etkileyici. Aşk gizem falan var ama cok duygusal neredeyse ağlamaklı oldum bugun ama aglamadim kaynanam vardı yanımda
Kadınlara cok üzüldüm yaOkuyyyciğiiim o zaman acı veriyo mu acı :))))
Kiz cikileta degil ben yazdim onuAy hadi inşallah çikiletam meslek olarak ne yapıyosun acaba
Beğenirsen bana da öner:)))) konusu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?