- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.101
İşim olursa hepinize yemek ısmarlıcamİnşallllahhhh
Ayy bide yakın bir arkadaşımı yarın davet etmiş beni çağırmayacakmış o arkadaşa öyle demiş watshap durumuna da seviyoruuumm yazmışO kadina soyleyecek cok sozum var da iste allah islah etsin
İşim olursa hepinize yemek ısmarlıcam
Hoş buldum balım benim
Hakikat bu
Ayyy ne istersen dua edinKumpir isterim
Nasılsın ballı ekmeğim
iyi diyelim iyi olalım,az önce girdim eve piknikteydik,bu saate kadar oturduk,totom üşüdü ama,kasıklarım ağrıyorKumpir isterim
Nasılsın ballı ekmeğim
Ayyy ne istersen dua edin
iyi diyelim iyi olalım,az önce girdim eve piknikteydik,bu saate kadar oturduk,totom üşüdü ama,kasıklarım ağrıyor
Ay davet etmesin daha iyi iste cikiletamAyy bide yakın bir arkadaşımı yarın davet etmiş beni çağırmayacakmış o arkadaşa öyle demiş watshap durumuna da seviyoruuumm yazmış
Ayyy tabi bakabilirsin kendisi şiddet sever oldu ama çoook tatlışş oluyor sinirleninceAllah hayırlısını versin çikolatammmmm işe girersen bebişkoya ben bakabilir miyim noluyy beni de dövebilir sorun yok hahhahhahahhaha
Huuu piknik sezonunu açtınız mıgüzel geçti mi güzel bi yeşil çay iç benim de kasıklarım ağrıyor ama malum dönem
Bu saatte ne kurabiyesi canımİyiyim kurabiyeleri fazla kızarttım canım sıkıldı fırınım bozuldu
Ayy böyle gıcıklığına yapması sinir bozucu yoksa küsmesi uzak durması işime geliyorAy davet etmesin daha iyi iste cikiletam
Aldatilma olaylarindan cok etkileniyorim ya of
Ancak bu saatte yapabiliyorumBu saatte ne kurabiyesi canım
Piknik miii ne guzel cok severimiyi diyelim iyi olalım,az önce girdim eve piknikteydik,bu saate kadar oturduk,totom üşüdü ama,kasıklarım ağrıyor
Hic gicik olma bosver Allah oyle insanlarin serrinden korusunAyy böyle gıcıklığına yapması sinir bozucu yoksa küsmesi uzak durması işime geliyor
Bizim piknik sezonu hiç kapanmaz ki,yaz kış gidiyoruz,ben de hiç sevmem üstelikAllah hayırlısını versin çikolatammmmm işe girersen bebişkoya ben bakabilir miyim noluyy beni de dövebilir sorun yok hahhahhahahhaha
Huuu piknik sezonunu açtınız mıgüzel geçti mi güzel bi yeşil çay iç benim de kasıklarım ağrıyor ama malum dönem
Ayyy tabi bakabilirsin kendisi şiddet sever oldu ama çoook tatlışş oluyor sinirlenince
Hahaha Abreka canım valla ben de kışın hiç sevmiyorum,çok üşüyorum kuzum ya,valla şekilden şekile girdim pikniktePiknik miii ne guzel cok severim
Bizim piknik sezonu hiç kapanmaz ki,yaz kış gidiyoruz,ben de hiç sevmem üstelikHele kışın hiç çekilmiyor.
Yeşilçay kesmez beni,sıcak bir duş alıp yatacağım az sonra
Oy kıyamam kac yaşında senin bebişin canımmAncak bu saatte yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?