- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.750
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.201
Geçmiş olsun ablaGünaydınlar selamın hello yafru kurtlarım mapıstan çıktım da sonundazalım müdür tıktı içeriye
Geçmiş olsun abla
Sen kesin koğuş ağası olmuşsundurTeşekkürler sağol,bünye alışkın mapıs hayatına
Sen kesin koğuş ağası olmuşsundur
Hahahha senin tesbihini seveyim ablaGünaydınlar selamın hello yafru kurtlarım mapıstan çıktım da sonundazalım müdür tıktı içeriye
Ben ceza aldıktan sonra burda benimle ilgili konuşuldu yazıldı çizildi ben bir açıklama yapamadım.
Ben kimseyi üzecek kıracak bir insan değilim hele ki benden yaşca cok cok büyük birisini asla kırmak üzmek istemem
o gün tatsız birşey yaşandı.. ben abla ya acıklamamı yapmıştım..
Espiri anlamında kullandıgım o sözün kötü anlamı oldugunu bilemezdim yada o sözün karşımdaki insanı kıracagını üzeceğini saygsızlık anlamıda anlaşılacagınıda bilemezdim.. bilsem zaten asla kullanmazdm..
O konuşmayı okuyan herkez anlar ki orda espiri anlamnda söyleme çalıştıgımı..
Ben keşke anlamını bilmediğim birşeyi kullanmasaydım kimseyi kırmış üzmüş olmazdm..
İnsanınz hepimiz hatalar yapıyoruz bilinçli veya bilincsiz..
benm o kelimeyi kullanırken içimden tek bir kötülük kötü düşünce saygısızlık gibi şeyler geçmedi..
Ben burda arkadaşlıklar kurmak için geldim derdimi sıkıntımı paylaşmak sizlerle sohbet muhabet etmek için
Neden kırmak üzmek saygısızlık yapmak isteyim ki..
Benim arkamdan deli bozuk vs gibi kelimeler söylendii cezalyken benm bilinçsizde kullandıgım bir söz ne kadar hatalı ise benm hakkımda böyle denmeside bir o kadar yalnş ve kırıcı.
Her neyse..
Ablacım tekrar kusura bkma özür dilerim ben asla seni kırmak üzmek istemedim sana asla saygısızlık yapmak istemedm
bilemedim o kelimenin bu sonuçlar doguracagını. İyi sohbetler size..
Hahahha senin tesbihini seveyim abla
Hoşgeldin
birdaha zaten böyle bir hata yapmam abla kesinlikle.. ama suna inan olur mu ben seni asla kırmak üzmek istemdim yemin ederim ki.Anlamını bilmediğin kelimeleri bundan sonra öğren sonra yaz olurmu..
Sana tavsiyem bu sadece...
Yenilir yutulur gibi değil o laf..
birdaha zaten böyle bir hata yapmam abla kesinlikle.. ama suna inan olur mu ben seni asla kırmak üzmek istemdim yemin ederim ki.
saygısızlık yapmak istemedim.. sen benm yaşca cok cok büyügmsün..
espiri ypmak isterken hata yaptk.. ben seni kırdım içn cok üzüldüm.
kırgın kalma bana olr mu
Hoş gördüm sağol
Külhan beyi gibi adıda corc olur
canın sagolsun sadece benim isteyerek ve bilerek yapmadımı seni üzmek kırmak istemediğimi bil yeter olr muKabul etmiyorum...
Senin mapıs çok sürmedi herhalde abla, dün akşam baktım açıktın, hatta belki de daha erken kalktı değil mi?
Bak arkadaşım öyle böyle diyorsun amabirdaha zaten böyle bir hata yapmam abla kesinlikle.. ama suna inan olur mu ben seni asla kırmak üzmek istemdim yemin ederim ki.
saygısızlık yapmak istemedim.. sen benm yaşca cok cok büyügmsün..
espiri ypmak isterken hata yaptk.. ben seni kırdım içn cok üzüldüm.
kırgın kalma bana olr mu
Abla ciddi ciddi emredersin lafından mı gittin ?1 gn sürdü mapısım daha fazla bekliyordumkötü bişide yazmamıştım oysaki emredersiniz demiştim o kişiye
kelimenin espirisini biliyorsn değil mi.. bende öyle espiri anlamnda söyledim canm..Bak arkadaşım öyle böyle diyorsun ama
O kullandığın kelimeyi benle yaşıt çok çok samimi olduğum bir arkadaşım var, bizim arkadaş grubumuzda kullanır.
Güler geçeriz, zaten öyle bir muhabbette söylenir..
Ben ne manada söylediğini biliyorum, espiriyi bilen biriyim.
Ama asla annem yaşında bir kadına ben bu lafı kullanamam.. isterse can ciğer samimi olayım.SÖYLENMEZ.
Ve o espiriyi biliyorsan, yapabilecek bir insansan , emin ol söylenmeyeceğini de biliyorsundur.
Abla ciddi ciddi emredersin lafından mı gittin ?
Şaka gibi ya. Polemik bile yok.
Neyse ki evet az sürmüş
Başüstüne hemen araştırırım ...
Emir vererek konuşamazsın benimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?