Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Esprinin o kelimeyle ne anlamı var..
Anlamını bilmiyorsan söyleyim sana.,Eşcinsel erkek demektir..

Esprinin o kelimeyle ne anlamı var..
Anlamını bilmiyorsan söyleyim sana.,Eşcinsel erkek demektir..
dedim ya abla bizim oralarda inanki sohbet muhabbet arasnda espri anlamnda kullanılır..
biz zaten o gün şakalşıyordk sennle sen bana takılıyordn bende sana.. o anda espiri anlamnda cıktı agzımdan
sonra baktm ki evet anlamı kötüymüş keşke dedim anlamını bilmeden kullanmasaydm. bilinçsizde.. karşımdaki insana
benm o an kullandm kelimenin bu sonuçlar doguracanı bilemezdim.. dikkatszce davrandm ve farkndaym

Bu olay sana ders olsun ..

İşte senin anlamadığın nokta da o.
Hepimizin var espirili cümleler kelimeleri. Ama herşey herkese söylenmez. Sen annene böyle birşey söyleyebilir misin ? Sadece buna cevap ver.
aaa anne espiri yaptım diyebilir misin?
Veya kv ne?

Bu olay sana ders olsun ..
oldu zaten bundan sonra dikkatli davranrm ve anlamını bilmediğim birşeyi de kullanmam..
beni üzen kötü niyetimin olmamasına ragmen kimseyi kırmak üzmek istememe saygıszlık yapmak istememe ragmen.. bunun böyle anlaşlması ve düzeltememem neyse olsun bakalm herşeyin hayırlısı
size iyi sohbetler..

Bırak anneyi eşe bilen söylenmez...

Pekte farklı birşey değilmiş aslında
Neyse umarım bidaha gitmezsin abla

Aynı kapıya çıkıyor nasılsa
Belli olmaz bir anda güm diye gidiyoruz işte

Sanada...

ben anneme söylerim yeri geldiği zaman.. espiri ile konuştumzda cünki bizim burda bu kelilmeyi herkez espiri amlamnda kullanr
kv gelince onunla hiç espiri anlamda konuşmadımız için kullanmadm canm..
ama burdaki insanlar dedin gibi senn niyetini bilmezler o kelimenn espiri anlamnda kullanıldıgını bilemezler işte bunu düşünmem lazmdı benm hatam burda bende cok üzüldüm
en cok üzen de hani böyle bir niyetinin olmamasına ragmen icinden kötülük geçmemesine ragmen bunun böyle anlaşılması ve ne söylersen söyle düzeltememen.. bu beni cok üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…