- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #21.221
kelimenin espirisini biliyorsn değil mi.. bende öyle espiri anlamnda söyledim canm..
içimden hiç bir art niyet kötülük saygısızlık geçmedi inanın..
ben o an sohbet espirili olunca bir anda o espirile karışık söyledim o an düşünemedim bilemedim karşımdaki insanın o yönde düşüneceği ve bilsem inan kullanmazdm neden kullanym ki nednn benden yaşca büyük bir insani kırmak isteyim saygıszlk ypmak isteym.. ama ben ne kadar yazsamda cizsemde boş değil mi sonuçta burdaki insanlar bnm niyetimi bilemezler haklsn
dedim ya abla bizim oralarda inanki sohbet muhabbet arasnda espri anlamnda kullanılır..Esprinin o kelimeyle ne anlamı var..
Anlamını bilmiyorsan söyleyim sana.,Eşcinsel erkek demektir..
Şuan içmekteyim gelGünaydın oba halkı ,çay var mı çay?
Bu börekten istiyorum ben ,canım çok istedi banane banane
Açmısın kuzum?Madem çok ısrar ediyorsun
EvetAçmısın kuzum?
Tamamdır hemen sana bişeyler hazırlayayım
Sipariş vermiştim yukarıda ,ondan yapsana banaTamamdır hemen sana bişeyler hazırlayayım
dedim ya abla bizim oralarda inanki sohbet muhabbet arasnda espri anlamnda kullanılır..
biz zaten o gün şakalşıyordk sennle sen bana takılıyordn bende sana.. o anda espiri anlamnda cıktı agzımdan
sonra baktm ki evet anlamı kötüymüş keşke dedim anlamını bilmeden kullanmasaydm. bilinçsizde.. karşımdaki insana
benm o an kullandm kelimenin bu sonuçlar doguracanı bilemezdim.. dikkatszce davrandm ve farkndaym
Sipariş vermiştim yukarıda ,ondan yapsana bana
İşte senin anlamadığın nokta da o.kelimenin espirisini biliyorsn değil mi.. bende öyle espiri anlamnda söyledim canm..
içimden hiç bir art niyet kötülük saygısızlık geçmedi inanın..
ben o an sohbet espirili olunca bir anda o espirile karışık söyledim o an düşünemedim bilemedim karşımdaki insanın o yönde düşüneceği ve bilsem inan kullanmazdm neden kullanym ki nednn benden yaşca büyük bir insani kırmak isteyim saygıszlk ypmak isteym.. ama ben ne kadar yazsamda cizsemde boş değil mi sonuçta burdaki insanlar bnm niyetimi bilemezler haklsn
Pekte farklı birşey değilmiş aslındaEmir demişim pardon bu mesaj yüzünden gitmişim
Araştır ... demişti vatandaş..
oldu zaten bundan sonra dikkatli davranrm ve anlamını bilmediğim birşeyi de kullanmam..Bu olay sana ders olsun ..
İşte senin anlamadığın nokta da o.
Hepimizin var espirili cümleler kelimeleri. Ama herşey herkese söylenmez. Sen annene böyle birşey söyleyebilir misin ? Sadece buna cevap ver.
aaa anne espiri yaptım diyebilir misin?
Veya kv ne?
Ben her zaman yapıyorum size.Sen yapsanda yesek haaa deynep hanımmapısa düştü sende hangi koğuştaydın
Pekte farklı birşey değilmiş aslında
Neyse umarım bidaha gitmezsin abla
oldu zaten bundan sonra dikkatli davranrm ve anlamını bilmediğim birşeyi de kullanmam..
beni üzen kötü niyetimin olmamasına ragmen kimseyi kırmak üzmek istememe saygıszlık yapmak istememe ragmen.. bunun böyle anlaşlması ve düzeltememem neyse olsun bakalm herşeyin hayırlısı
size iyi sohbetler..
ben anneme söylerim yeri geldiği zaman.. espiri ile konuştumzda cünki bizim burda bu kelilmeyi herkez espiri amlamnda kullanrİşte senin anlamadığın nokta da o.
Hepimizin var espirili cümleler kelimeleri. Ama herşey herkese söylenmez. Sen annene böyle birşey söyleyebilir misin ? Sadece buna cevap ver.
aaa anne espiri yaptım diyebilir misin?
Veya kv ne?
Ben her zaman yapıyorum size.
Ben mapısta olduğumu hissedemedim hafta sonuna denk geldiği için,zaten hafta sonu fazla giremiyorum
Beni usluyum diye hemen bıraktılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?