- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.101
Çirkef mi dediDün sinir etti birisi çirkef dedi yahuuu
Sağol çocuğum tşkler:))
Huuuuu ne haberrrr
İyiyim ablam sen nasılsın ?
Abla sen neden benle konuşurken hep yüzünü kapatıyosun
Ooo çok iyi o zaman, ben severim eski zaman kitaplarını.Kumandanın Aşkı'nı alıcaktım bu ay.Hitler zamanında geçiyor. yanına da seninkilerden bir tanesini ekleyeyim çaktırmadan o zamanBen seveceğini düşünüyorum,şöyle düşün 1800 lü yılların polisiyesi,bu da bir kaçış esasında
He o zaman iyiBende iyiyim sağol bir yandan valiz hazırlıyorum.
Çok hoş bir smiley ondan yani,bide hınzırca geliyor
He o zaman iyi
Ama ben en çok böyle seviyorum seni
Oo o da sağlam kitapdır canım aklımda bulunsun benim de,bence ekle herkese tavsiye ediyorum,eski bir kitap kapağı falan çok orjinal sayfaları da sarı,benimkini hangi vicdansız aldıysa geri getirmedi,yoksa sana kargolardımOoo çok iyi o zaman, ben severim eski zaman kitaplarını.Kumandanın Aşkı'nı alıcaktım bu ay.Hitler zamanında geçiyor. yanına da seninkilerden bir tanesini ekleyeyim çaktırmadan o zaman
TerbiyesizAynen çirkefleşiyorsunuz dediyandaş olunca..
Püff vallahi yüreğim daralıyor konuşamıyorum...Aynen çirkefleşiyorsunuz dediyandaş olunca..
Evet çok tatlıAbrekayada yapıyorum aynını oda bayılıyorsüpriz gibi
Sinir oluyorum alıpta vermeyen insanlaraOo o da sağlam kitapdır canım aklımda bulunsun benim de,bence ekle herkese tavsiye ediyorum,eski bir kitap kapağı falan çok orjinal sayfaları da sarı,benimkini hangi vicdansız aldıysa geri getirmedi,yoksa sana kargolardım
Terbiyesiz
Düzgünce tartışma bile yapılamıyor,bazen okuyorum.
Püff vallahi yüreğim daralıyor konuşamıyorum...
Evet çok tatlı
Ooo düğüne gidiyormuşuz
Masrafa girmesinler diye veriyorum geri getirmiyorlar,sefillerim de gitti o da çok eski bir seriydiSinir oluyorum alıpta vermeyen insanlara
O yüzden kestim ben vermeyi bir arkadaşım var sağlam.aldığını geri getirir ona veririm sadece.Halbuki düzgünce yapsalar ne güzel olur.Daha çok okuruz.Farklı zevkleri tadarız.
Kitap fiyatlarıda malum
ohh abla dök kurtlarını yandan yandanHemen saldırıya geçiyorlar,laf söyleyincebirde ağızlar bozuk..
Gelde kızma işte,tartışırsın konuşursun ama iş hakarete varınca olmuyor.
Dün kendimi kibledim ilk defa..
Kızımın görümcesinin kına ve düğünü var,pazartesi döneceğiz
Ohhh yandan yandanHemen saldırıya geçiyorlar,laf söyleyincebirde ağızlar bozuk..
Gelde kızma işte,tartışırsın konuşursun ama iş hakarete varınca olmuyor.
Dün kendimi kibledim ilk defa..
Kızımın görümcesinin kına ve düğünü var,pazartesi döneceğiz
Benim ağzım yandı birkaç kez. Vermiyorum işte artık.Masrafa girmesinler diye veriyorum geri getirmiyorlar,sefillerim de gitti o da çok eski bir seriydi
Ohhh yandan yandan
Valla düğün sezonu açılıyor yandık
Hava bi güneş açıyor bi kapanıyor burası çorum :)Hava nasıl oralarda canım, sen nerdeydin?
Burda kapalı.Ruhum daraldı.
Keşke yaz gelse hemen
Abla inan bizim gecen sene ne dugun bitti ne cenaze ve hepsi yakindi baya battik anlicaginNisanda gene düğün var onada gideceğizbide takı takıyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?