Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben seveceğini düşünüyorum,şöyle düşün 1800 lü yılların polisiyesi,bu da bir kaçış esasında
Ooo çok iyi o zaman, ben severim eski zaman kitaplarını.Kumandanın Aşkı'nı alıcaktım bu ay.Hitler zamanında geçiyor. yanına da seninkilerden bir tanesini ekleyeyim çaktırmadan o zaman

Ooo çok iyi o zaman, ben severim eski zaman kitaplarını.Kumandanın Aşkı'nı alıcaktım bu ay.Hitler zamanında geçiyor. yanına da seninkilerden bir tanesini ekleyeyim çaktırmadan o zaman
Oo o da sağlam kitapdır canım aklımda bulunsun benim de,bence ekle herkese tavsiye ediyorum,eski bir kitap kapağı falan çok orjinal sayfaları da sarı,benimkini hangi vicdansız aldıysa geri getirmedi,yoksa sana kargolardım

Sinir oluyorum alıpta vermeyen insanlara
O yüzden kestim ben vermeyi bir arkadaşım var sağlam.aldığını geri getirir ona veririm sadece.Halbuki düzgünce yapsalar ne güzel olur.Daha çok okuruz.Farklı zevkleri tadarız.
Kitap fiyatlarıda malum

Terbiyesiz
Düzgünce tartışma bile yapılamıyor,bazen okuyorum.

Hemen saldırıya geçiyorlar,laf söyleyincebirde ağızlar bozuk..

Püff vallahi yüreğim daralıyor konuşamıyorum...

Gelde kızma işte,tartışırsın konuşursun ama iş hakarete varınca olmuyor.
Dün kendimi kibledim ilk defa..

Evet çok tatlı
Ooo düğüne gidiyormuşuz

Kızımın görümcesinin kına ve düğünü var,pazartesi döneceğiz

Masrafa girmesinler diye veriyorum geri getirmiyorlar,sefillerim de gitti o da çok eski bir seriydi

ohh abla dök kurtlarını yandan yandan

Ohhh yandan yandan
Valla düğün sezonu açılıyor yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…