- 15 Ekim 2016
- 22.720
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.043
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.121
Kiz sen oranin sicagina bide yaz gelsin mi diyorsunHava bi güneş açıyor bi kapanıyor burası çorum :)
Gelsin kışının ayazından iyidir :)Kiz sen oranin sicagina bide yaz gelsin mi diyorsun
Ay biz memlekete giderken ordan geciyoruz arabayla gittigimizde,buhar olup ucucam sanmistimGelsin kışının ayazından iyidir :)
Ay biz memlekete giderken ordan geciyoruz arabayla gittigimizde,buhar olup ucucam sanmistim
Abla inan bizim gecen sene ne dugun bitti ne cenaze ve hepsi yakindi baya battik anlicagin
Insallah bu sene kimse evlenmez
Aksamina hic denk gelmedim , gunduz otoyoldan gidiyoruz iste texas gibiAkşamları serindir ama
Aksamina hic denk gelmedim , gunduz otoyoldan gidiyoruz iste texas gibi
Ohoooo siz daha yaz gelmeden baslamissiniz abla , yaza kac dugun bitirirsiniz kim bilirHepsinede bişiler alıp takmak zorundayız,bayram sonu bir tane daha var neyseki o düğün burada olacak
Memleket nire kardeşşşş
Çorumlumusun senHava bi güneş açıyor bi kapanıyor burası çorum :)
Ohoooo siz daha yaz gelmeden baslamissiniz abla , yaza kac dugun bitirirsiniz kim bilir
Burnuna bak abla
Hamsiyim benneyseki burnum benzemiyor hos kendimde benzemiyorum o ayri
Son 3 tane şimdilikara versinler azcuk batacaz yoksa
Mesaj alındı şeker
Millet evleniyor sıkıntısını biz cekiyoruz
Neyse mutlu olsunlarda
Aynen oyle abla, ama dugun sahiplerinin isi de zor ..Demi yani gidiyorsun geliyorsun bide yorgunluğu cabası
Aynen oyle abla, ama dugun sahiplerinin isi de zor ..
Kendi dugun zamanimda insan gormekten gina gelmisti artik evin her odasinda insan dolu
Hazirligida cabasi
Ay dugun gunum geldi simdi aklima kocaa sofra bezini ustume serip yemek yedirmeye calisiyorlardi banaSorma ya aynını yaadık bizde eşim duşa girecek sıragelmiyor,her odada valiz,ütüyü hiç söylemiyorum bile
Ay dugun gunum geldi simdi aklima kocaa sofra bezini ustume serip yemek yedirmeye calisiyorlardi banahic biseyde yiyememistim.
Bide babama sarilinca cok aglamistim
Senin memleket nereydi ki?Aksamina hic denk gelmedim , gunduz otoyoldan gidiyoruz iste texas gibi
Evet çorumluyumÇorumlumusun sen
Asagiya indirdi dedin de sana birsey yazicam abla , ama burdan yazmayayimEv varya dehşet içinde kalıyor her kafadan çıkan sesler offff ne gündü..
Bizdede oldu eşim fena oldu kurdalesini bağladı sarıldı yaniii
Aşağıya kadar indirdi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?