- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.501
As özlemimm
Hmm benim hafta sonumda hiperaktivite geçtiOba halkı nasıllar acaba,haftasonum hareketli geçti uğrayamadım peki..
geçmiş olsun balım şimdi nasılsın iyisindir inşallahBen dun grip gibiydim ondan bakamadim
öz-lem
Sen neler yaptın bakayım,ben sağda solda hem dolaştım,doktora gittim falan en sonda düdüklü tencere aldımHmm benim hafta sonumda hiperaktivite geçti
Oba halkı nasıllar acaba,haftasonum hareketli geçti uğrayamadım peki..
ben de iyiyim canım sağol,hafif öksürüğüm var ama geçecek inşallah zencefil içiyorumBenim de yoğundu geçtiğimiz hafta=)
iyiyiz cnm sen nasılsın?
ben de iyiyim canım sağol,hafif öksürüğüm var ama geçecek inşallah zencefil içiyorum
Buralar sessiz sakin kalmış bugün,neden
Sen nerdensin canım biz sohbet edelim bari
dikkat et canım,boğazım kurumasın diye havlu ıslatıp kaloriferin üzerine koydum,doktor tavsiye etti,her gece deneyeceğim bakalım umarım faydasını görürümGeçmiş olsun cnm ist dan ben
ben de gece öksürdüm sabah birşeycik yoktu
bakalım inş hasta olmayız
dikkat et canım,boğazım kurumasın diye havlu ıslatıp kaloriferin üzerine koydum,doktor tavsiye etti,her gece deneyeceğim bakalım umarım faydasını görürüm
Ben çok action bir gün geçirdim vallaSen neler yaptın bakayım,ben sağda solda hem dolaştım,doktora gittim falan en sonda düdüklü tencere aldım
Merhaba megCunyır uçmuş
Merhaba OBA
Canım ben de istanbuldayım anadolu yakasındanBende deneyim onu cnm sen nerdensin bu arada =)
Sorun olmasında ekşin iyidir,nerede hareket orada bereketBen çok action bir gün geçirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?