- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #22.521
Hoşbuldum tekrar merhaba yafrukurtlar
Cunyır neden gider? Kesin bdv den gitmiştir bence
Bende avrupadayım ne deniyonuzCanım ben de istanbuldayım anadolu yakasından
Birşey denemiyoruz canım ,ben meraktan soruyorum,belki ilerde istanbul buluşması yaparızBende avrupadayım ne deniyonuz
Ayy ne güzel sabine burda yazıştığın gibi oluyormu karşı karşıya gelinceBirşey denemiyoruz canım ,ben meraktan soruyorum,belki ilerde istanbul buluşması yaparız
bu arada ben geçen hafta kk dan bir arkadaşımla buluştum
Canım ben de istanbuldayım anadolu yakasından
Birşey denemiyoruz canım ,ben meraktan soruyorum,belki ilerde istanbul buluşması yaparız
bu arada ben geçen hafta kk dan bir arkadaşımla buluştum
Ben kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldumAyy ne güzel sabine burda yazıştığın gibi oluyormu karşı karşıya gelince
Kimle buluştun merak ettim canımBen kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldumHem çok hoş bir kız, hem de hoş sohbet, bana da yakın daha ne olsun arkadaşlığımız daim olur umarım
süpersiniz 2009 da ben de 5 kişiyle tanışmıştım taksime gitmiştik ama şimdi nerdeyse hepsi pasif üye olmuş:/
Biz 4 sene olucak nerdeyse tanışıyoruz canım.süpersiniz 2009 da ben de 5 kişiyle tanışmıştım taksime gitmiştik ama şimdi nerdeyse hepsi pasif üye olmuş:/
Ne ifşası canım ne oldu kiBiz 4 sene olucak nerdeyse tanışıyoruz canım.
Bizim de eskiler pasif.Malum bir ifşa şov yaşadık
Belki onlarda başka isimle burdalardır
Ne zaman türk kahvesi görsem aklıma fal gelir ne kadar inanmasamda o fincanı kapatırım arkadaş
İstanbul demişken,
kahvesiz olur mu...
Ne zaman türk kahvesi görsem aklıma fal gelir ne kadar inanmasamda o fincanı kapatırım arkadaş
Şansımıza tanıdıklar çıktıNe ifşası canım ne oldu ki
Ay canım çok sevindim sizinde daim olsun dostluğunuz
Anladım canım ,evet haklısın tanıdıkların olması rahatsız edici olabilirŞansımıza tanıdıklar çıktı
Bizde ses etmeden kaçtık
Hoş saklanacak birşey yok,ama sonuçta reel hayatımızdan uzak olmak için burdayız.
Diğer türlü ne anlamı kalı KK nın
O yüzden böyle iyi :)Anladım canım ,evet haklısın tanıdıkların olması rahatsız edici olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?