- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.021
O kadar film izliyoruz ki,ne adları aklımda ne izleyip izlemediğim..
Bakayım bunlara teşekkürler
Bunu izleyinn
2 kere izledim. Accayiipp komikkk çok fena komik iddia ediyorum
Penguişşşlere bak
Valla ben de hiç tutamam aklımda bunları daha yeni izledim birininde hem de kitabını okudum ordan aklımda
Bu sene çok iyi filmler geliyor vizyona
Yok ya ne kızıcam
Biliyorum istemeyecegini.
Gel kapışalımAynı anda mı kaybolunurÇok asabiyim Kürksüz senle yarışırım,muayyen günümdeyim çünküm
Yok bebişim naifiz dediysek, kore dizisi izlemeyeere de küsmüyoruz heraldeNaifsin ya belli olmass didim
Benimkisi emerek uyuyor. Gece de çokca uyanır.
Boşuna dememişler; annelik zor zanaat diye.
Hayat şartları biraz da buna mecbur ediyor canım yaa.
Kimse istemez ki el kadar süt bebelerini eve bırakıp gitmek. Bir o degil ki yaşadıgim yerde de bu böyle. Küçücuk yavruları sabahın yedisinde o sogukta kreşlere birakıyor anneleri.
Gubalak yine şanslı annesi bakıyor.
Kreşe yada bakıcıya bıraksa gözü hep arkada kalacak.
Gubalak'ın topiği bu demiBak bak bak Kore hanım nerelerde geziyor
Üşenmedim mesajları taşıdım
Ben bugün kore kayıplardayken gittim oraya , ne yapıyor orda dieGubalak'ın topiği bu demiSen de yazıyosun oraya Kürksüz hanım farkındayım
Hanımkeleşimigetirin'e söylücem sizi
''Selam kızlar şeyetmiş gibi oldum ama..''Ben bugün kore kayıplardayken gittim oraya , ne yapıyor orda die
Eee zakkadanak ortadan dalarsan mecbur bişi sölicen''Selam kızlar şeyetmiş gibi oldum ama..''
Kim demiş böle acaba
Canım bitince görüşsek ?Ya ben de ne kıl oldum ya öööff
vay ispiyomcu vayyyyBak bak bak Kore hanım nerelerde geziyor
Üşenmedim mesajları taşıdım
Yine nerdesin ki acep?
Ayy kızlar çok uykum var. Uyku gözünden akarken kim uyuyamaz tabiki küçük çocuğu olan anne.
Resmen allah günümü gösterdi, 14 saat uyurdum 1 de yattıysam 11 den önce kalkmazdım şimdi 4 de yatıp 8 de kalkıyorum aradada 4 kere felan viyaklamalar.
Allahımmm ne büyük acılar bunlar şu kuluna acı söz 8 saati geçirmicem ama 8 saat uyanmadan uyuyım.
Bi yere yazmazsam çatlardım yazacağım en uygun yer burası denk geldi bi göZüm kapalı olduğundan en uygun konuyu arayamadım :)
Şuan iyice dalmasınu bekliyorum ayağımda duruyor indirdiğim gibi sızarım sanırım.
Ölüyooomm uykusuzluktan. Ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi
Yırtık dondan çıkar gibi çıktım yahu
Hastayım nazımı çekçeniiiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?