- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.061
Siber saldırı mıSiber saldırı benim teli etkiliyor
Görmedin mi 1 haftadır varSiber saldırı mı
Ben haberlere baktım öyle birşey görmedim ama
Vallahi inanır mısın hiç görmedim.Görmedin mi 1 haftadır var
Telin şarjı hoop bitiyor kapanıyor sinir oluyorumVallahi inanır mısın hiç görmedim.
Hoş tv bile izlediğim yok.netten bakıyorum haberlere ben
Zaten 10 gündür ben ben değilim
11 aylık teyzesi. Evet sık uyanıyor köpek dişleri geliyor sanırım bide hastayız zaten meme deliside. Emzirmeyi kesene kadar böyle olurmuş ooyy oyy daha 13 ay varrrrAhhahahahhah :)))
Bebiş ne kadarlık? Sürekli uyanıyor mu annesi?
İnşallah tez vakitte geçer. Doğduğundan beri 2 kere deliksiz 6 saat uyumuşumdur. Onada yine 2 kere uyandım yani ağlıyormu ses var mı diye :) annelik güzel ama yorucu. Bende zombimsiyim işe başlayınca zombi olurum ama :)))Hoş geldin kader ortağım sabret bugünlerde geçicek beni nilen bilir kkda ne zombimsi aylar geçirdim
aaa barbim ne saldırısı hiç duymadım benim telefon ondan düştü demek suyaSiber saldırı benim teli etkiliyor
Siber saldırı kuzum dünyada siber saldırıya uğrayan 1. Ülkeymişiz. Yavaşlayan net gidip gelen net kapanan tel bozulan dijital eşyalar şarj olmayan telefon tablet vs... Hep bundan sebep. Eşimin tel de sürekli birilerini arıyor arama listesinde yok ama.aaa barbim ne saldırısı hiç duymadım benim telefon ondan düştü demek suyasavaşmaktansa intihar etti vay kaçak
Allah Allah yapanlaraSiber saldırı kuzum dünyada siber saldırıya uğrayan 1. Ülkeymişiz. Yavaşlayan net gidip gelen net kapanan tel bozulan dijital eşyalar şarj olmayan telefon tablet vs... Hep bundan sebep. Eşimin tel de sürekli birilerini arıyor arama listesinde yok ama.
Benim de haberim yok,ben de haber izlemiyorumSiber saldırı kuzum dünyada siber saldırıya uğrayan 1. Ülkeymişiz. Yavaşlayan net gidip gelen net kapanan tel bozulan dijital eşyalar şarj olmayan telefon tablet vs... Hep bundan sebep. Eşimin tel de sürekli birilerini arıyor arama listesinde yok ama.
Kız bir duymuşum yaaBenim de haberim yok,ben de haber izlemiyorum
Kim yapmış ki ya allah allah bakayım ekşi sözlüğe onlar bilir
Benim de telefonum da konum sürekli açık gibi görünüyor ama bakıyorum kapalı,bir tuhaflık var diyordum.Kız bir duymuşum yaa
Çok ilginç aynı gün 5 arkadaşın teli de aynı olmuşBenim de telefonum da konum sürekli açık gibi görünüyor ama bakıyorum kapalı,bir tuhaflık var diyordum.
11 aylık teyzesi. Evet sık uyanıyor köpek dişleri geliyor sanırım bide hastayız zaten meme deliside. Emzirmeyi kesene kadar böyle olurmuş ooyy oyy daha 13 ay varrrr
Önlem alınamıyor mu bu işe tırstım heeÇok ilginç aynı gün 5 arkadaşın teli de aynı olmuş
Afiyet olsunHuhuuuu
Kız kulesine karşı bi simit çay keyfi paylaşıcaktım ama fotoğraf yükleyemedim
Yafrukurt güzellerimmmmmmm
Afiyet olsun
fotograflarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?