- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.361
Nerdeydi ki burdaydi papatya çoktandır megosTeşekkür ederim papatyam
Ben çok özledim seni yaa
Ben görüşemiyorum kiNerdeydi ki burdaydi papatya çoktandır megos
Her seyi canimiz cekiyor yavOyy oy oyyyyyy
İslerin yogun dimi senin 1haftadir pek gelemiyosunBen görüşemiyorum ki
Canıımm bende özledim yaa hiç görüşemiyoruz artık denk gelmiyoruz yoğunsun bende dükkanda oluyorum geldiğimde pert olmuş oluyorum
Işler her zamanki gibi,arada biraz daha yorucu olabiliyor da,benim içim sıkılıyo,sürekli gezmek istiyorumİslerin yogun dimi senin 1haftadir pek gelemiyosun
Denk gelmiyoruz ne zamandır hem meg'imle hemde seninle kuzumNerdeydi ki burdaydi papatya çoktandır megos
Ne dükkanı bu bebeğim?Canıımm bende özledim yaa hiç görüşemiyoruz artık denk gelmiyoruz yoğunsun bende dükkanda oluyorum geldiğimde pert olmuş oluyorum)
Evet yaa buradada yağmur yağıyoIşler her zamanki gibi,arada biraz daha yorucu olabiliyor da,benim içim sıkılıyo,sürekli gezmek istiyorumYağmurlu ya burası bikaç gündür,en sevdiğim havalar,hiç tükanda durasım yok
Haberin yok demiiii börek ve kahvaltı salonu açtık avagart biyerNe dükkanı bu bebeğim?
Bende surekli gezmek istiyorum 2haftadir havalar azcik duzeldi diye ama bugun yine griydi gokyuzuIşler her zamanki gibi,arada biraz daha yorucu olabiliyor da,benim içim sıkılıyo,sürekli gezmek istiyorumYağmurlu ya burası bikaç gündür,en sevdiğim havalar,hiç tükanda durasım yok
Gri işte ne güzeellBende surekli gezmek istiyorum 2haftadir havalar azcik duzeldi diye ama bugun yine griydi gokyuzu
Aaaa hiç söylemedin ya gıı aaa ne güzel yapmışsınızHaberin yok demiiii börek ve kahvaltı salonu açtık avagart biyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?