- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.401
Canım herkesin işi vardır denk gelemiyoruz bu aralar napıyosunGün içerisinde çok fazla kişileri alintiladim ama herkes teşekkür edip gitti artık kimse kolay kolay sohbet etmiyor obamızda neden böyle olduk ki
Yok canım ya neyseee...Canım herkesin işi vardır denk gelemiyoruz bu aralar napıyosun
İNŞAllah uyurYok canım ya neyseee...
Kızla uğraşıyorum bu aralar memnuniyetsiz bir hal aldı diş herhalde sürekli mız mızzz ne yapsam. Mamasini yedirip uyutcam bakalım uyursa
Gün içerisinde çok fazla kişileri alintiladim ama herkes teşekkür edip gitti artık kimse kolay kolay sohbet etmiyor obamızda neden böyle olduk ki
Haklısın canımÖzlemim ben uzun süreli kalamıyorum. Genelde siteye girip bi bakınıp çıkıyorum çocuklar yüzünden.
Sohbetin tadı olmuyor. Ben birine cevap yazana kadar konu alıp başinı gidiyor. :))
Ama beni de unutmayıp her zaman etiketledigin için ćok teşekkür ederim balım.
Allah seniiiYaa hayır yaa çorbayı yaktım ya
Yaa özlemim bugün çorba miktarını arttırdık suyunu azmı koydum ne yaptım 10 dk da yandıAllah seniiiçorbayı nasıl yaktın kısss
Corbadan mi yandiniz yoksaAzra910 AAAAAA
Sorun hallolduğuna göre birer kahve iyi giderCorbadan mi yandiniz yoksa
Ellerine saglik papatyam kahveden cok arkadaki cikolatalari gozume kestirdimEki Görüntüle 1967407
Sorun hallolduğuna göre birer kahve iyi gider
Ellerine saglik papatyam kahveden cok arkadaki cikolatalari gozume kestirdimEki Görüntüle 1967407
Sorun hallolduğuna göre birer kahve iyi gider
Mmm afiyet olsun ozamanEllerine saglik papatyam kahveden cok arkadaki cikolatalari gozume kestirdim
Canım sanırım senin netten bi sorun çünkü mesaj tekrarı geliyo telefonunda arka planda çalışan uygulama sayfa falan varsa kapat tel kasılıyo benceAy sitede bir yavaslik var dimi yoksa sadece bende mi oyle
Yoktu aslinda. Birden boyle oldu seninle konusmamiz tam biterken, simdi de duzeldi bende anlamadimCanım sanırım senin netten bi sorun çünkü mesaj tekrarı geliyo telefonunda arka planda çalışan uygulama sayfa falan varsa kapat tel kasılıyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?