- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.701
Ben sana kamp usulü yemek hazırladımBen geldiiimm
Beni kim yemeğe alacak son bi kaç sayfaya bakayım dedim çok acıktım yemeğimde yok bugün
Tmm yapayım atarım fotoNe marifetli kızsın ya
Tarif versene burda,foto falan..
Bugünde gel canım benimKeske dun degil bugun gelseymisim size
Bize gelBen geldiiimm
Beni kim yemeğe alacak son bi kaç sayfaya bakayım dedim çok acıktım yemeğimde yok bugün
Süpersin meg ♥ o zaman ilk sana geliyorum :))Ben sana kamp usulü yemek hazırladımSuper_anne1411 canım
Eki Görüntüle 1968121 Eki Görüntüle 1968122
Tatlı içinde sendeyim sonra :))Bize gelAzra910 ile birlikte
Nerelerdesin balım
Başarılar dilerimÜçgün çok yoğun oluyorum bidenemsınavlarıma 10 gün kadar kaldı biraz biraz kayıplardayım nasılsın Özlem'im, özledim sizi
ÖslemmmmmmiiiiimmmNerelerdesin balım
Cok guzel olmus ya
Iyiyim canım şükür bizde aynı çocuklar ev işi yemek.Üçgün çok yoğun oluyorum bidenemsınavlarıma 10 gün kadar kaldı biraz biraz kayıplardayım nasılsın Özlem'im, özledim sizi
Süt nişasta un vanilya kremşanti ve yarım bardak kremaCok guzel olmus yakremasini nasil yaptin cikiletam ben internetteki beyaz krema tariflerini sevmiyorum muhallebi gibi oluyor
Tarif de isteriz ellerine sağlık canım benim
ÇikiletamÖslemmmmmmiiiiimmm
Gelsen yersin terkettin biziKızlaarrrr yakaladım sizibensiz neler yiyorsunuz bakayım,o karpuzlardan,ekler,kurufasülyelerden ben de isterim
Ben de başarılar dilerim canım,ne sınavın var?Üçgün çok yoğun oluyorum bidenemsınavlarıma 10 gün kadar kaldı biraz biraz kayıplardayım nasılsın Özlem'im, özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?