- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.721
Aşkolsun niye terkedeyim sizi,canımsınızGelsen yersin terkettin bizi
Offf offf offf bu ne,yerim ki ben bunu
Karpuz mu bide erik cekti canim simdiKızlaarrrr yakaladım sizibensiz neler yiyorsunuz bakayım,o karpuzlardan,ekler,kurufasülyelerden ben de isterim
Of amaaaaaaa
Evet karpuz abreka canım,en sevdiğim meyve.Bir de çağla,Allahtan zamanı geldi,böyle tuzlayıp tuzlayıp yiyeceksin çıtır çıtır,canım çekti yaaaaa(salyaları akan smiley istiyorum)Karpuz mu bide erik cekti canim simdi
Ne istersen o olur dünden kalan 2 dl trileçe bide 24 adet ekler sarma yaparım kısır yaparım neler neler yaparım sen gel yeterkiAşkolsun niye terkedeyim sizi,canımsınız
Ne olur yamuk gelmiyor diye düşünmeyin,ben zaten çok az giriyorum,eşim genelde yanımda oluyor,o varken zaten kendimi yazılara veremiyorum,o konuşurken adepte olamıyorum,bazen girmemle çıkmam bir oluyor,genelde okuyup geçiyorum.
Ne var menü de,ben de geleyimmi
Gel beraber olsunOf amaaaaaaa
Afiyet olsunduydu
Erik aklima gelince karpuzu unuttum ben eksisi tatlisi sulusu buyugu moru yesili hepsini cok seviyorum eriginEvet karpuz abreka canım,en sevdiğim meyve.Bir de çağla,Allahtan zamanı geldi,böyle tuzlayıp tuzlayıp yiyeceksin çıtır çıtır,canım çekti yaaaaa(salyaları akan smiley istiyorum)
Offf offf offf bu ne,yerim ki ben bunuEllerine sağlık canım sen mi yaptın bunu,valla harika görünüyor,ev adresimi veriyorum yaz....
Şimdi bunlar lafta kalıyor ama valla yakın olsak ciddi ciddi hiç utanmam sıkılmam gelirdim,hiç o konularda utangaç değilimdir,yer geçerimNe istersen o olur dünden kalan 2 dl trileçe bide 24 adet ekler sarma yaparım kısır yaparım neler neler yaparım sen gel yeterki
Sütüm çeker susuuuunnErik aklima gelince karpuzu unuttum ben eksisi tatlisi sulusu buyugu moru yesili hepsini cok seviyorum erigin
Benimde salyalarim akti ayy
Niye kız,ne etti sana o komşuEvvet ben yaptım komşularıma dağıttım biri hariç
Ben misafire bayılırım çorumdayım gelebilirsin bu yarışma işine giremiyorum ya yapması değil de aşama aşama foto çekip anlatmak zor geliyorŞimdi bunlar lafta kalıyor ama valla yakın olsak ciddi ciddi hiç utanmam sıkılmam gelirdim,hiç o konularda utangaç değilimdir,yer geçerim
Hangi şehirdesin chocolate,ayy nickin bile iştah açıcı,çok hamaratsın maşallah,bol bol yarışmalara katılsana sen
Ben misafire bayılırım çorumdayım gelebilirsin bu yarışma işine giremiyorum ya yapması değil de aşama aşama foto çekip anlatmak zor geliyorŞimdi bunlar lafta kalıyor ama valla yakın olsak ciddi ciddi hiç utanmam sıkılmam gelirdim,hiç o konularda utangaç değilimdir,yer geçerim
Hangi şehirdesin chocolate,ayy nickin bile iştah açıcı,çok hamaratsın maşallah,bol bol yarışmalara katılsana sen
Küsüm onunlaaa bu hayatta 2 kişiye küsüm normalde küsemem de işte geçenlerde çocukları yesin diye pasta gönderdim kabul etmemiş kaybetti hakkınıNiye kız,ne etti sana o komşu
Tüh uzakmışız yaBen misafire bayılırım çorumdayım gelebilirsin bu yarışma işine giremiyorum ya yapması değil de aşama aşama foto çekip anlatmak zor geliyor
Ayva tatlısı güzeldir afiyet olsun dünürümTarif de isteriz ellerine sağlık canım benim
Bende ilk defa ayva tatlisi yaptım eşim istediği için cok guzel oldu azıcık tadına baktim
Birgün belkiTüh uzakmışız ya
Haklısın canım,yapması değil aşama aşama çekip yazması zor ama değer,o yüzden katılan herkese bu yüzden saygı duyuyorum.Bence katılmalısın
Aranızda neler geçti bilmiyorum ama aslında sen pasta göndererek barış çubuğunu uzatmış büyüklük yapmışsın,bir de çocuklar için demişsin yani.Boşver canım iyi niyet herzaman kazanır,ellerine sağlık tekrar.Küsüm onunlaaa bu hayatta 2 kişiye küsüm normalde küsemem de işte geçenlerde çocukları yesin diye pasta gönderdim kabul etmemiş kaybetti hakkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?