Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Gelsen yersin terkettin bizi
Aşkolsun niye terkedeyim sizi,canımsınız

Ne olur yamuk gelmiyor diye düşünmeyin,ben zaten çok az giriyorum,eşim genelde yanımda oluyor,o varken zaten kendimi yazılara veremiyorum,o konuşurken adepte olamıyorum,bazen girmemle çıkmam bir oluyor,genelde okuyup geçiyorum.

Ne var menü de,ben de geleyimmi

Ne istersen o olur dünden kalan 2 dl trileçe bide 24 adet ekler sarma yaparım kısır yaparım neler neler yaparım sen gel yeterki

Evet karpuz abreka canım,en sevdiğim meyve.Bir de çağla,Allahtan zamanı geldi,böyle tuzlayıp tuzlayıp yiyeceksin çıtır çıtır,canım çekti yaaaaa(salyaları akan smiley istiyorum)
Erik aklima gelince karpuzu unuttum ben eksisi tatlisi sulusu buyugu moru yesili hepsini cok seviyorum erigin
Benimde salyalarim akti ayy

Ne istersen o olur dünden kalan 2 dl trileçe bide 24 adet ekler sarma yaparım kısır yaparım neler neler yaparım sen gel yeterki
Şimdi bunlar lafta kalıyor ama valla yakın olsak ciddi ciddi hiç utanmam sıkılmam gelirdim,hiç o konularda utangaç değilimdir,yer geçerim

Hangi şehirdesin chocolate,ayy nickin bile iştah açıcı,çok hamaratsın maşallah,bol bol yarışmalara katılsana sen

Ben misafire bayılırım çorumdayım gelebilirsin bu yarışma işine giremiyorum ya yapması değil de aşama aşama foto çekip anlatmak zor geliyor

Ben misafire bayılırım çorumdayım gelebilirsin bu yarışma işine giremiyorum ya yapması değil de aşama aşama foto çekip anlatmak zor geliyor

Tüh uzakmışız ya

Haklısın canım,yapması değil aşama aşama çekip yazması zor ama değer,o yüzden katılan herkese bu yüzden saygı duyuyorum.Bence katılmalısın

Küsüm onunlaaa bu hayatta 2 kişiye küsüm normalde küsemem de işte geçenlerde çocukları yesin diye pasta gönderdim kabul etmemiş kaybetti hakkını
Aranızda neler geçti bilmiyorum ama aslında sen pasta göndererek barış çubuğunu uzatmış büyüklük yapmışsın,bir de çocuklar için demişsin yani.Boşver canım iyi niyet herzaman kazanır,ellerine sağlık tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…