- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #23.981
Yok gülüm öyle güzellik falan değil yani ona nazar değmedi 3 çocuk annesi bir kadın nasılsa öyleyim
Erkek olunca boyle mi oluyor madosErkek var mıydı ?
Erkek nazarı çok fenadır. Baş ağrısından öldürür adamıErkek olunca boyle mi oluyor mados
ablam alakası yok benim karakterimin tontonluğu sanırım ne bilim ya.. nolacak bu halim bilmiyorum
Aa bilmiyordum. Hadi ne zaman gidelimErkek nazarı çok fenadır. Baş ağrısından öldürür adamı
Benim annem babamla arkadaşına bizim bi yöresel yemekten yapmıştı birgün. adamda şöyle beğendim böyle beğendim dedi durdu.
Annem akşamına komalık
Ben az daha buralardayım. Bugün girmedim nerdeyse toplasan 1 saat etmez. Benimki maç izliyor sıkıldımAa bilmiyordum. Hadi ne zaman gidelim
Hatta yarin süre koyalim birbirimize ya
Gecmis olsun madosum simdi nasilBenim annem babamla arkadaşına bizim bi yöresel yemekten yapmıştı birgün. adamda şöyle beğendim böyle beğendim dedi durdu.
Annem akşamına komalık
chocolate19 sağlam bi okunman lazım canım
Yok canım bana değmedi şükürHiç bilmiyodum böyle bir şey olduğunu üzüldüm annene kuşum, sana da mı deydi yoksa?
Benim topla. 2 olmustur heralde. Yarin bakim daha cok oyalaniyimBen az daha buralardayım. Bugün girmedim nerdeyse toplasan 1 saat etmez. Benimki maç izliyor sıkıldım
Yok kuzum ders yorduSofradan kalktım bende keyifler tıkırında göbişler şişti maşallah
İş mi yordu kuzum
Eskiden bahsediyorum kızGecmis olsun madosum simdi nasil
İyi gidiyor şimdilik, aynen süre koy günlükBenim topla. 2 olmustur heralde. Yarin bakim daha cok oyalaniyim
Tabi iyi gecen sene neydik ya sabahlara kadarİyi gidiyor şimdilik, aynen süre koy günlük
Yok kuzum ders yordubos bos durmayayim dedim bir kitabi bitirdim sayilir
Çünkü işsizlikTabi iyi gecen sene neydik ya sabahlara kadar
Agir issizlik hemde ya sabaha kadar konuşuyordukÇünkü işsizlik
Hep sizin yüzünüzden düzenim bozuldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?