- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.001
Yok sadece çocuk vardı erkek nedenErkek var mıydı ?
Evet 3 erkek anasıyam3 çocuk annesi bir çukuleytasın o zaman
Erkeklerin nazari degiyormusYok sadece çocuk vardı erkek neden
Erkek çocuğa hamile olanda olur muErkek nazarı çok fenadır. Baş ağrısından öldürür adamı
Burayı hallediyorum da uyku zor ya. İki gün önce çok erken kalktığım halde akşam uyuyamadım. Bugunde sekizi buçuk olmamıştı kalktığımda.bakalım akşam inşallah uyurumAgir issizlik hemde ya sabaha kadar konuşuyorduk
Benim yavastan duzeldi duzenim 2017 ugurlu geldi
Senide alistircam bak bugun gayet iyiydin
Kocamın değmiştirErkeklerin nazari degiyormus
Kocamın değmiştir
Kocamın değmiştirErkeklerin nazari degiyormus
O kadarını bilmiyorum canım yaErkek çocuğa hamile olanda olur mu
İnsallah madosum yarin erken kalkalim ben seni uyandiriyimBurayı hallediyorum da uyku zor ya. İki gün çnce çok erken kalktığım galde akşam uyuyamadım. Bugunde sekizi buçuk olmamıştı kalktığımda.bakalım akşam inşallah uyurum
Hadiiiii inşşaallah olucak olucakİnsallah madosum yarin erken kalkalim ben seni uyandiriyim
Misafirim vardı 11 30 da haber verdiler masayı görünce ay ne zaman yaptın falan sürekli tekrar edip durdularBenim annem babamla arkadaşına bizim bi yöresel yemekten yapmıştı birgün. adamda şöyle beğendim böyle beğendim dedi durdu.
Annem akşamına komalık
chocolate19 sağlam bi okunman lazım canım
Nazar aldın demekki cnm, eşine söylede okusun bariMisafirim vardı 11 30 da haber verdiler masayı görünce ay ne zaman yaptın falan sürekli tekrar edip durdular
Ayse de mi geldiErkek çocuğa hamile olanda olur mu
EvettAyse de mi geldi
Annem okuyacak inşaallahNazar aldın demekki cnm, eşine söylede okusun bari
Tamam bak 8den sonra sana yatmak yok mesaj atcam haberin olsunHadiiiii inşşaallah olucak olucak
Neler yaptin cikomMisafirim vardı 11 30 da haber verdiler masayı görünce ay ne zaman yaptın falan sürekli tekrar edip durdular
9 olsunTamam bak 8den sonra sana yatmak yok mesaj atcam haberin olsunnazdrovya
8.30 anlastik9 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?