- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.341
Derin temizliğe girişmiş çikomGece gece ne temizliği kız
Çok severim kendisini
Ben gitçem şimdi@Tatlicadi Megchocolate19 @Papatya gelini Disipline Girmis BirKadin kizlar etiket yapmissiniz ama hepsi ayri sayfada toplu alinti yapamadim nerdesiniz bakim gece baslasin
Daha erken ama mados yaBen gitçem şimdi
Yarın erken kalkıcam canımDaha erken ama mados ya
Bensiz naptin 2gundur nasil geçti devam dimiYarın erken kalkıcam canım
@Tatlicadi Megchocolate19 @Papatya gelini Disipline Girmis BirKadin kizlar etiket yapmissiniz ama hepsi ayri sayfada toplu alinti yapamadim nerdesiniz bakim gece baslasin
BendeeeÇok severim kendisini
Papatyam nasilsin nasil gecti bensiz 2gun
ÇOK SIKıldım sen olmayınca kimse gelmedi obaya bende yeni yafrukurt buldum taze kan olsun diyePapatyam nasilsin nasil gecti bensiz 2gun
Aynen bende farkindayim ben yokken burasi cok sessiz oluyor hatta megle nihayet de diyordu abreka gelince senleniyor burasi diyeÇOK SIKıldım sen olmayınca kimse gelmedi obaya bende yeni yafrukurt buldum taze kan olsun diye
Şımarma hemen hıııııAynen bende farkindayim ben yokken burasi cok sessiz oluyor hatta megle nihayet de diyordu abreka gelince senleniyor burasi diye
Devam devam bugün en çok sabah takıldım sonra ara ara baktım çıktımBensiz naptin 2gundur nasil geçti devam dimi
Aman tamamŞımarma hemen hııııı
Benim netim ayda 4gbydi gecen ay 6gb yaptirdim 3gunduz 3geceSen ne yaptın hemşireAzra910
Azcik benden ornek al bakbak bugun toplasan 15dkyi gecmez girdigim hehehehDevam devam bugün en çok sabah takıldım sonra ara ara baktım çıktım
Ayy çok fenaa sana vifi şifremi veriyimAman tamam
Benim netim ayda 4gbydi gecen ay 6gb yaptirdim 3gunduz 3gece
Bu ay gunduzun ki bitti gecenin ki duruyor gece oba bos oluyor diye girmiyordum
25inde de faturam yenilencek yani o zamana kadar gunduzleri giremeyecegim
Evde wifi var kızAzcik benden ornek al bakbak bugun toplasan 15dkyi gecmez girdigim heheheh
İnternetini bitirince kokten cozum mados istesen de giremiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?