- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #24.361
Wifiyi boz o zamanEvde wifi var kız
Papatyam uzaktan da cekseydi keske ne guzel olurdu ahahahaAyy çok fenaa sana vifi şifremi veriyimhiç ayrı kalmayalım
Dimi amaPapatyam uzaktan da cekseydi keske ne guzel olurdu ahahaha
Guzel kalplim
Olmaz ders çalışırken lazımWifiyi boz o zaman
Aynen şifreyi veriyorum yaz wifi ismi de papatya gelini , a tamam baglanildi gordum simdi abreka cihaza baglandiDimi ama
Aynen şifreyi veriyorum yaz wifi ismi de papatya gelini , a tamam baglanildi gordum simdi abreka cihaza baglandi
Ben yonetici olsaydim seni kilitlerdim mesela sonra gunde 1saat kilidin acilirdi girerdin sonra tekrar kilitOlmaz ders çalışırken lazım
Papatyam meg nerde ama gece burda olun dedim gece kusu meg guzellik uykusundan kalkmadi mi daha
Hahaha işte bu yüzden yönetici değilsin kafkiBen yonetici olsaydim seni kilitlerdim mesela sonra gunde 1saat kilidin acilirdi girerdin sonra tekrar kilit
Gelir birazdanPapatyam meg nerde ama gece burda olun dedim gece kusu meg guzellik uykusundan kalkmadi mi daha
Ahahhahh heralde kalkamadıPapatyam meg nerde ama gece burda olun dedim gece kusu meg guzellik uykusundan kalkmadi mi daha
Ask olsun guzel fikirdi gayetHahaha işte bu yüzden yönetici değilsin kafki
Bende sacimi kestirdim gecenlerde 3hafta oldu heralde, pismanimAhahhahh heralde kalkamadı
Aa niye kestirdiin ki güzeldiiBende sacimi kestirdim gecenlerde 3hafta oldu heralde, pismanim
Hani kiii nerdeBak hissetti heralde benimki geliyor tatlicadi
Fonden cok yanik ve kirik vardi uclari beyaz beyaz yaniktiAa niye kestirdiin ki güzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?